Vi ste ovdje:Početna » Makarska » Rekonstruirana zgrada na GSC-u Makarska dobila uporabnu dozvolu: Prezentacijski centar JU PP Biokovo spreman, uređuje se okoliš, uskoro i službeno otvaranje

Rekonstruirana zgrada na GSC-u Makarska dobila uporabnu dozvolu: Prezentacijski centar JU PP Biokovo spreman, uređuje se okoliš, uskoro i službeno otvaranje

Rekonstruirana zgrada na GSC-u Makarska dobila uporabnu dozvolu: Prezentacijski centar JU PP Biokovo spreman, uređuje se okoliš, uskoro i službeno otvaranje
Nakon rekonstrukcije stare upravne zgrade na Gradskom sportskom centru stigla je uporabna dozvola. Na nju s nestrpljenjem čekaju javne ustanove Park prirode Biokovo i Gradski sportski centar Makarska. Ovih dana djelatnici za hortikulturalno uređenje užurbano rade kako bi i sam okoliš uređene zgrade bio što ljepši.

Od Joška Kosovića, ravnatelja JU Gradski sportski centar Makarska, doznajemo da će zgrada uskoro biti i službeno otvorena. Sama rekonstruirana zgrada koja je na 900 metara četvornih bruto, a 720 m2 neto korisne površine sastoji se od prizemlja i dvije etaže. I unutra su svi poslovi uređenja završeni. Sve je spremno za otvaranje. Službeno još nije precizirano kada će se otvoriti i useliti.

- S obzirom da se radi o prezentacijskom centru te uredskom i smještajnom prostoru najvažnije je da je sasvim uređen i spreman za otvaranje prezentacijski centar – naglašava Velimir Vidak Buljan, ravnatelj JU Park prirode Biokovo. On se, kaže, nada i o tome je razgovarao s mjerodavnim u Gradu i Upravnom vijeću da će se prezentacijski centar službeno otvoriti 28. studenoga, kada je rođen dr. fra Jure Radić.

- Prezentacijski centar JU Park prirode Biokovo je u prizemlju zgrade na 110 m2 i spreman je za otvaranje. Nakon otvaranja polako ćemo preseliti urede. Sve aplikacije kompletna multimedija u prezentacijskom centru, sve radi i funkcionira besprijekorno. Zgrada je u blizini šetališta koje nosi ime dr. fra Jure Radića zaslužnog za otvaranje Parka i bit će dobro da i na taj način mu odamo poštovanje i počast – smatra Velimir Vidak Buljan.

- U uređenoj zgradi u dijelu koji pripada Gradskom sportskom centru u prizemlju su dva sanitarna čvora, na 1. katu tri kancelarije i na drugom katu 13 dvokrevetnih soba. Prvotno su te sobe planirane za smještaj sportaša, a što će u konačnici biti vidjet ćemo, moguća su i drugačija rješenja. Grad je vlasnik i osnivač GSC-a i donijet će odluku o tome – kaže Kosović.

 

J.Glučina

 

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje. Izrada stranica Željko Kovačić - Makarska

Na vrh