Vi ste ovdje:Početna » Život » Advent u Makarskoj: Magazin na otvaranju Božićnog grada 3. prosinca, na Silvestrovo sa Željkom Bebekom u 2018.

Advent u Makarskoj: Magazin na otvaranju Božićnog grada 3. prosinca, na Silvestrovo sa Željkom Bebekom u 2018.

Advent u Makarskoj: Magazin na otvaranju Božićnog grada 3. prosinca, na Silvestrovo sa Željkom Bebekom u 2018.
Otpočele su pripreme podizanja Božićnog grada na Kačićevu trgu. Božićni grad se svečano otvara 3. prosinca, prve nedjelje adventa.

Na samom otvaranju bit će bogat zabavni program već od 17 sati, a u 19 sati i koncert grupe Magazin. Prema riječima Dražena Kuzmanića, pročelnika Odjela za društvene djelatnosti, na Silvestrovo će Makarane i njihove goste zabavljati i uvesti u 2018. legendarni Željko Bebek.

Na radost mnogih, kako doznajemo, ove godine u Božićnom gradu ponovno će biti takozvana „velika kuća“. Navikli godinama prije na okupljanje u toj kući i druženje uz vatru i domaće zalogaje i kapljice mnogi su prošle godine negodovali što je nije bilo. Sada će doći na svoje.

Tijekom adventa bit će još puno zabave i nastupa prvenstveno domaćih snaga, ali i poznatih imena kao što su Goran Karan, Tribute Dino Dvornik i drugi.

“Inače,osim velike kuće u Božićnom gradu će kao inače biti uređene jaslice, tradicionalna radionica u kojoj se radi mega božićna čestitka, koja privlači sve medijske kuće u Makarsku, a bit će ovaj put i objekat sa živim životinjama. Onaj sajamski dio kućica bit će u prolazu koji ide od Trga Tina Ujevuića prema rivi, a ispred Zagrebačke banke.

Kućice će se dati u najam na temelju natječaja koji treba raspisati Odjel za komunalne djelatnosti. Program za advent u Makarskoj organiziraju zajedno Turistička zajednica i Grad Makarska. Organizatori će detaljno predstaviti program Božićnog grada na konferenciji za novinare”-  kaže Dražen Kuzmanić.

Prava novost ovogodišnjeg adventa u Makarskoj je klizalište. Prvi put u povijesti zahvaljujući ideji nove direktorice ureda TZ grada Makarske Hloverke Novak Srzić mališani Podbiokovlja imat će priliku klizati se na pravom klizalištu u svojem gradu. Klizalište će biti na Trgu Tina Ujevića. I na samom klizalištu u adventskom ozračju bit će bogat program.

 

J.Glučina

 

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje. Izrada stranica Željko Kovačić - Makarska

Na vrh