Vi ste ovdje:Početna » Makarska » Turistička zajednica grada Makarske objavila Javni poziv: Potpora događanjima koja podižu kvalitetu turističke ponude

Turistička zajednica grada Makarske objavila Javni poziv: Potpora događanjima koja podižu kvalitetu turističke ponude

Turistička zajednica grada Makarske objavila Javni poziv: Potpora događanjima koja podižu kvalitetu turističke ponude
Turistička zajednica grada Makarske na temelju programa rada i financijskog plana 2018., objavila je Javni poziv za kandidiranje manifestacija/događanja za dodjelu potpore prema Programu rada i financijskog plana Turističke Zajednice grada Makarske za 2018. godinu.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice grada Makarske (dalje u tekstu: TZG Makarske) za manifestacije/događanja koji podižu kvalitetu turističke ponude na području grada Makarske, doprinose rastu broja dolazaka gostiju i povećanju potrošnje te promoviraju grad Makarsku.

Sredstva potpore odobravat će se za organizaciju i realizaciju:

  1. kulturnih manifestacija
  2. zabavnih manifestacija
  3. sportskih manifestacija
  4. eno-gastronomskih manifestacija
  5. ostalih manifestacija.

TZG Makarske poziva zainteresirane pravne i fizičke osobe (jedinice lokalne samouprave, udruge, ustanove, klubove i dr.) da kao organizatori manifestacija dostave svoje zahtjeve za dodjelu financijske potpore u 2018. godini.

Podnositelj zahtjeva treba dostaviti TZG Makarske projekt manifestacije i obrazloženje za koji se dio projekta traže sredstva, podatke o korisniku (pravni status, oib, naziv, adresu, kontakt) i informaciju o udjelu sufinanciranja projekta od strane drugih subjekata.

Obveze korisnika su:

sredstva potpore iskoristiti namjenski za realizaciju manifestacije za koju je dobio financijsku potporu

TZG Makarske dostaviti izvješće o korištenju sredstava s odgovarajućom dokumentacijom koja potvrđuje navode izvješća, te dostaviti po potrebi na uvid i dodatnu, naknadno traženu dokumentaciju.

Rok za dostavu zahtjeva za sufinanciranje je 15 dana od dana objave.

Obrasci su dostupani na stranicama TZG Makarske. Zahtjevi se dostavljaju na adresu:- Turistička zajednica grada Makarske, Obala kralja Tomislava 16,   21 300 Makarska

Nepravodobne i nepotpune prijave TZG Makarske neće razmatrati.

Prije donošenja konačne odluke o odabiru TZG Makarske zadržava pravo od podnositelja zatražiti dodatna pojašnjenja projekta, kao i pravo odbijanja projekta bez posebnog obrazloženja. O odabranim projektima podnositelji će biti obaviješteni u roku od 8 dana od dana donošenja odluke o odabiru.

Potrebni obrasci objavljeni su na stranicama TZG Makarske- navodeno je u Javnom pozivu koji potpisuje Hloverka Novak Srzić, direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice grada Makarske.

MP

 

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje. Izrada stranica Željko Kovačić - Makarska

Na vrh