Vi ste ovdje:Početna » Život » Udruga ‘Kredenca’ organizirala humanitarni koncert: Tučepljani pokazali veliko srce za Ivorina Vrkaša

Udruga ‘Kredenca’ organizirala humanitarni koncert: Tučepljani pokazali veliko srce za Ivorina Vrkaša

Udruga ‘Kredenca’ organizirala humanitarni koncert: Tučepljani pokazali veliko srce za Ivorina Vrkaša
Udruga Kredenca iz Tučepi organizirala je donatorski koncert za liječenje Ivorina Vrkaša, koji boluje već 6 godina od mijalgijskog encefalomijelitisa i donacija je namijenjena njegovu liječenju u SAD-u.

Prema procjenama organizatora, Udruge Kredenca, u nedjelju se u tučepskoj lučici okupilo oko 600 ljudi, a prikupljeno je 58.246,60 kn. Još pristižu donacije pa kada akcija završi znat će se konačan iznos, doznajemo od Lijane Rudelj, predsjednice  i Tomislava Mravičića, tajnika Udruge Kredenca. Na ovom donatorskom koncertu nastupili su: DJ Matas, Đoni Gitara, Grupa Versi, klapa Fjoret, klapa Sv. Florijan, Marko Škugor, Nula Pozitiv, Romana Lalić Pejković, Roso Band, Zorica Andrijašević i Žanamari Perčić.

Novac se prikupljao putem donacija, a posjetitelji su mogli uživati u fažolu, pečenim pljeskavicama, kolačima koje su pripremile vrijedne tučepske domaćice.

Svoj obol uspjehu akcije dali su i učenici iz Volonterskog kluba OŠ Tučepi i članovi Udruge MIKE koji su prodavali svoje majice, Toochepina i one tučepskih vatrogasaca.

Udruga Kredenca posebno zahvaljuje tučepskim vatrogascima koji su se pobrinuli oko prenošenja, postavljanja i kuhanja cijeli dan, uz pomoć članova DPH Tučepi.

Zahvaljuje svim donatorima koji su putem donacija pomogli organizaciji i prikupljanju novca za Ivorinovo liječenje u SAD-u.

Koncert su podržali Ivorinova baka Marija i ujak Zoran Spajić koji su rodom iz Tučepi.

I dalje je moguće uplatiti donaciju na žiro račun udruge: HR92 2330 0031 1196 5003 5 HRK, Splitska banka, OTP Group.

Ivorin je zahvalio organizatoru i svima koji su podržali na svom FB profilu.

I Udruga Kredenca, najzaslužnija za hvale vrijednu organizaciju humanitarne akcije od srca zahvaljuje svima koju su u njoj sudjelovali.

J.Glučina/ TM

 

 

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje. Izrada stranica Željko Kovačić - Makarska

Na vrh