Vi ste ovdje:Početna » Naglaseno » Pjevačica Magazina Andrea Šušnjara: “Makarsku pamtim samo po odličnim koncertima, zato se dobro obucite i dođite u nedjelju u Božićni grad”

Pjevačica Magazina Andrea Šušnjara: “Makarsku pamtim samo po odličnim koncertima, zato se dobro obucite i dođite u nedjelju u Božićni grad”

Pjevačica Magazina Andrea Šušnjara: “Makarsku pamtim samo po odličnim koncertima, zato se dobro obucite i dođite u nedjelju u Božićni grad”
docek_kacic2016_311215_014Makarane će otvaranju ovogodišnjeg Božićnog grada, u nedjelju od 19 sati, zabavljati jedna od najpopularnijih hrvatskih pop grupa posljednjih desetljeća, splitski Magazin koji dolazi u naš grad predvođen pjevačicom Andreom Šušnjarom. Osnovani potkraj 70-ih godina prošlog stoljeća, Magazin su zasigurno jedan od najizvođenijih, ako ne i najizvođeniji, domaći sastav koji je osim toga kroz skoro 40 godina djelovanja u estradnu orbitu pogurao i niz danas popularnih pjevačica. Već nekoliko posljednjih godina (od 2010.) ulogu frontmenice benda izvrsno obavlja Andrea Šušnjara, s kojom smo uoči početka došašća u Makarskoj i Božićnog grada porazgovarali  o njihovom skorašnjem gostovanju.  - Makarsku uvijek pamtim po dobrim docek_kacic2016_311215_013koncertima i dobrim provodima, tako da ni ne sumnjam kako će biti sada za koji dan. Posljednji put smo za Makarane pjevali i svirali na dočeku 2016.godine tako da je već i dosta vremena prošlo od našeg zadnjeg dolaska, a sjećam se da je posljednji put bila velika zima, ali da smo uspješno zagrijali Kačićev trg – prisjetit će se 30-godišnja pjevačica Magazina. Uistinu, posljednji put kada su svirali na Kačićevu trgu, najluđa večer godine okupila je oko 3 000, možda i više građana, u izvrsnoj atmosferi, ali i po velikoj hladnoći, a s obzirom da će ovaj put nastupiti ipak nešto ranije, odnosno na samom početku prosinca vjerujemo da će i vrijeme i ovaj put pokazati bolje lice. Kao i svim glazbenicima, prosinac je i za splitski bend docek_kacic2016_311215_019izuzetno radan, redajući koncerte između snimanja novih pjesama, a uskoro će publika imati priliku poslušati i novi singl, nasljednika uspješnog ljetnog hita Žena, a ne broj.  – Već po tradiciji smo zatrpani poslom u ovo adventsko vrijeme i tako će biti i ove godine. Na Božić ćemo, također po tradiciji, nastupiti u Zagrebu, doček Nove godine provest ćemo u jednom prekrasnom hotelu u Crnoj Gori, a između svega toga se završava i nova pjesma, koja će u skorije vrijeme ugledati svjetlo dana. Naš posljednji singl jako se svidio publici, vjerujem da će i nova pjesma pronaći put do njih – kazala je Andrea Šušnjara, pozvavši Makarane da se u nedjelju u što većem broju pojave na otvaranju Božićnog grada. – Svima vam želim ugodne blagdane, da se lijepo provedete, a u nedjelju se obavezno toplije obucite  i dođite na naš koncert  – poručuje pjevačica grupe Magazin.

O.Franić

 

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje. Izrada stranica Željko Kovačić - Makarska

Na vrh