Vi ste ovdje:Početna » Makarska » Sjednica Gradskog vijeća 6. prosinca: Na dnevnom redu i odluka o porezu na korištenje javnih površina

Sjednica Gradskog vijeća 6. prosinca: Na dnevnom redu i odluka o porezu na korištenje javnih površina

Sjednica Gradskog vijeća 6. prosinca: Na dnevnom redu i odluka o porezu na korištenje javnih površina
Četvrta sjednica Gradskog vijeća Makarske pod predsjedanjem dr. Marka Ožića Bebeka održat će se 6. prosinca u gradskoj vijećnici s početkom u 10 sati.
Među trinaest točaka dnevnog reda su i one vezane za plansku dokumentaciju, gradske poreze, financijska izvješća gradskih poduzeća….
Na dnevnom redu su: Prijedlog statutarne odluke o izmjeni i dopuni Statuta Grada Makarske, Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama odluke o izradi izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja grada Makarske, Prijedlog odluke o izradi Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja ugostiteljsko -turističke zone Makarska-Zapad 2, Prijedlog odluke o privremenoj zabrani izvođenja radova na području grada Makarske, Prijedlog odluke o gradskim porezima, Prijedlog odluke o porezu na korištenje javnih površina na području grada, Prijedlog odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području grada. Na dnevnom redu su Prijedlog zaključka o davanju suglasnosti na izvješće o poslovanju Vodovoda d.o.o. Makarska u 2016, Prijedlog zaključka o davanju suglasnosti na financijsko izvješće za 2016. Makarskom komunalcu i o davanju suglasnosti na financijsko izvješće za prošlu godinu Stambenom gospodarstvu Makarska. Na dnevnom redu četvrte sjednice Gradskog vijeća je i Prijedlog o razrješenju mrtvozornice za područje grada Makarske, te Prijedlog rješenja o imenovanju ravnateljice Dječjeg vrtića ‘Biokovsko zvonce’ Makarska.

 

J.G./arhiva MP

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje. Izrada stranica Željko Kovačić - Makarska

Na vrh