Vi ste ovdje:Početna » Makarska » Izabrani članovi mjesnih odbora: Pobijedio HDZ u 5, a SDP u dva

Izabrani članovi mjesnih odbora: Pobijedio HDZ u 5, a SDP u dva

Izabrani članovi mjesnih odbora: Pobijedio HDZ u 5, a SDP u dva

Održani su izbori za članove mjesnih odbora u gradu Makarska. Ukupno je od upisanih 14 935 birača, na izbore za sedam mjesnih odbora izašlo 1109 ili 7,43 posto birača. Od sedam mjesnih odbora u pet je pobijedila lista HDZ-a ,a u dva mjesna odbora lista SDP-HSU. Mjesni odbori imaju pet članova zajedno s nositeljem lista. Donosima imena izabranih mjesnih odbora.

Mario Pavlinović, nositelj je liste HDZ- a, a članovi Ivan Luetić, Krešimir Herceg, Nikolina Radalj i Ivan Kotarac u Mjesnom odboru Ratac- Zelenka gdje je na izbore izašlo je 292 birača od kojih je za HDZ glasovalo 238, a za listu SDP -HSU čiji je nositelj bio Ante Ravlić 47 birača.

U Mjesnom odboru Bili Brig–Gorinka, izašlo je 210 birača od kojih je svoj glas listi HDZ dalo 140 birača (nositelj liste je Stanislav Židić,a članovi Toni Trutin, Mateo Matković, Marina Badovinac i Miro Mucić, a listi SDP-HSU, čiji je nositelj bio Ante Katić, pripala su 64 glasa.

Mjesni odbor Plaža-Sinokoša izašlo je 86 birača, 51 je svoj glas dalo SDP-u (nositelj liste je Lenjin Puharić, a članovi Mate Letica, Marina Puharić, Željko Premeru i Mira Glavičić) dok je 35 birača glasovalo za HDZ čiji je nositelj liste bio Zvonimir Galić.

U Mjesnom odboru Centar na glasovanje su izašla 63 birača od kojih je 41 glasovalo za HDZ ( Antonia Srzić nositeljica liste, a članovi Glorija Matić, Ivan Nemčić, Milivoj Grimani i Renato Grmoja), a 20 birača je glasovalo za listu SDP-HSU čija je nositeljica bila Snježana Ninčević.

Na biralište u Mjesnom odboru Bidol -Vrpolje izašla su na izbore 92 birača od kojih je 53 dalo glas listi HDZ-a čija je nositeljica Sanja Rudež, članovi Silka Opačak, Ružica Radalj, Damir Rašić i Neven Vranješ) i 36 glasova listi SDP-HSU čija je nositeljica bila Ani Šoštarić.

U Mjesnom odboru Istok-Dugiš izašao je 191 birač od kojih je 106 glasovalo za listu HDZ-a (nositelj liste Mario Vranješ, članovi još Marina Lalić, Ivan Roglić, Marija Jukić i Magdalena Jurilj), a 82 za listu SDP-a, čiji je nositelj bio Nikša Gojak.

U Mjesnom odboru Veliko Brdo izašlo je 175 birača od kojih je 104 glasovalo za listu SDP-HSU (nositelj liste je Marijo Nemčić, članovi Jurica Klarić, Daniel Vladić, Marica Erceg i Bruno Turina) i 68 za listu HDZ-a čiji je nositelj bio Ante Klarić.
 

J.Glučina/IvoR

 

 

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje. Izrada stranica Željko Kovačić - Makarska

Na vrh