Vi ste ovdje:Početna » Naglaseno » Korisnici Područnog odjeljenja Centra ‘Juraj Bonači’: Na makarskoj rivi nude najljepše blagdanske rukotvorine

Korisnici Područnog odjeljenja Centra ‘Juraj Bonači’: Na makarskoj rivi nude najljepše blagdanske rukotvorine

Korisnici Područnog odjeljenja Centra ‘Juraj Bonači’: Na makarskoj rivi nude najljepše blagdanske rukotvorine
Kao i svake godine i ovoga adventa u Makarskoj korisnici Područnog odjeljenja Centra Juraj Bonači iz Splita, na gradskoj rivi izložilo je mnoštvo lijepih ukrasa za božićno- novogodišnje blagdane. Izradili su ih sami korisnici Područnog odjeljenja Makarska uz pomoć zaposlenih u Centru i s ponosom ih ponudili svojim sugrađanima. Novac koji dobiju za urese iskoristit će za nabavu potrebitih materijala za neke slične aktivnosti ili izlet.

- Imamo 21 korisnika u tri odgojno- obrazovne skupine. Zajedno sa zaposlenicima u Područnom odjeljenju Makarska s velikim zadovoljstvom i radošću sudjelovali su u izradi ovih blagdanskih ukrasa koje smo započeli već u rujnu. To je za naše korisnike ujedno i iznimna terapija i zabava. Raduju se također ovom javnom izlaganju svojih rukotvorina na gradskoj rivi gdje ih mogu vidjeti svi njihovi sugrađani. Na ovaj lijep način oni svima u Makarskoj čestitaju Božić i Novu godinu – kazao je defektolog Ognjen Vela, voditelj skupine u Centru Juraj Bonači, Područnom odjeljenju Makarska.

 

 

J.G. / IvoR

 

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje. Izrada stranica Željko Kovačić - Makarska

Na vrh