Vi ste ovdje:Početna » Naglaseno » Laboratorij u Makarskoj: Najavljeno moguće rješenje problema već idući tjedan

Laboratorij u Makarskoj: Najavljeno moguće rješenje problema već idući tjedan

Laboratorij u Makarskoj: Najavljeno moguće rješenje problema već idući tjedan
 

Već za Božić bi u Domu zdravlja u Makarskoj laboratorij mogao ponovo biti kompletiran. Kao što je poznato, dugo već traju problemi s laboratorijem, odnosno pronalaženjem kompetentnog kadra kako bi radio kao nekad.

Naime, već godinu dana u Makarskoj se vade nalazi i šalju na obradu u Split. Aktualna gradska vlast potrudila se i u pregovorima s županijskim i državnim vodstvom učinila sve kako bi se angažiralo stručnjaka koji će voditi laboratorij, odgovorili su čelni ljudi grada gradonačelnik Jure Brkan i predsjednik Gradskog vijeća dr. Marko Ožić- Bebek na vijećničko pitanje Jagode Martić.

- Ti pregovori se jesu odužili, ali smo usmeno dogovorili dolazak magistrice biokemije koja bi vodila laboratorij u Makarskoj. Grad će garantirati pismeno u slučaju nevremena ili većeg obuhvata posla smještaj u Makarskoj. To je naš usmeni dogovor i očekujemo da će ugovor o radu s novom magistricom biokoemije, budućom voditeljicom makarskog laboratorija, biti potpisan idućeg tjedna – odgovorio je gradonačelnik Jure Brkan.

 

 

J.Glučina/ IvoR

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh