Vi ste ovdje:Početna » Naglaseno » Upoznaj svoju zemlju: Turistička zajednica grada Makarske organizira besplatnu turističku turu u nedjelju 14. siječnja

Upoznaj svoju zemlju: Turistička zajednica grada Makarske organizira besplatnu turističku turu u nedjelju 14. siječnja

Upoznaj svoju zemlju: Turistička zajednica grada Makarske organizira besplatnu turističku turu u nedjelju 14. siječnja
U sklopu projekta ”Upoznaj svoju zemlju”, a u povodu Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, Turistička zajednica grada Makarske 14. siječnja za sve građane Makarske i Makarske rivijere organizira besplatnu turističku turu kroz grad Makarsku. Riječ je o akciji koju je pokrenula Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske uz potporu Hrvatske turističke zajednice, a kojoj se pridružila i Turistička zajednica grada Makarske. Intencija ove akcije je na drugačiji način obilježiti Dan međunarodnog priznanja Hrvatske te ukazati na važnost nacionalnog identiteta i bogate kulturne baštine. Besplatna turistička tura namijenjena je prvenstveno lokalnom stanovništvu s ciljem da upoznaju svoj grad te postanu ambasadori hrvatskog turizma, ali naravno i svim posjetiteljima i turistima.

Kao i u svim drugim gradovima koji su se pridružili akciji, početak je u 12 sati, a polazište ispred Turističke zajednice grada Makarske, Obala kralja Tomislava 16.
MP

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje. Izrada stranica Željko Kovačić - Makarska

Na vrh