Vi ste ovdje:Početna » Primorje » Kino u Podgori sve atraktivnije: “Osmi povjerenik” 14. siječnja u 19 sati

Kino u Podgori sve atraktivnije: “Osmi povjerenik” 14. siječnja u 19 sati

Kino u Podgori sve atraktivnije: “Osmi povjerenik” 14. siječnja u 19 sati
Zahvaljujući suradnji Općine Podgora i Kina Mediteran, jedino kino na Makarskom primorju postaje sve atraktivnije. Kino Mediteran u Podgori nastavlja sa svojim aktivnostima i u 2018., a program počinje domaćim hitom “Osmi povjerenik” i to svega nekoliko dana nakon izlaska u hrvatskim kinima. Ovaj domaći film, redatelja Ivana Salaja, prema hit romanu Renata Baretića stiže u kino u Podgori u nedjelju 14. siječnja u 19 sati. Ulaznica je 20 kn.
Kino Mediteran održava se uz potporu Zaklade «Kultura nova», Hrvatskog audiovizualnog centra i Splitsko-dalmatinske županije, a gostovanja u Podgori su pod pokroviteljstvom TZ Podgora i Općine Podgora.

Na natječaju Ministarstva kulture za investicije u kulturi Općina Podgora dobila je sredstva za digitalizaciju kina. Ovaj projekt digitalizacije koji je Kino Mediteran radio u suradnji s Općinom Podgora značajan je za cijelo Makarsko primorje jer će biti jedino digitalizirano i suvremeno opremljeno kino u regiji koje će raditi cijelu godinu i koje će omogućiti prikazivanje svih najnovijih filmova u tehnički najsuvremenijim uvjetima.
J.Glučina/ IvoR

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje. Izrada stranica Željko Kovačić - Makarska

Na vrh