Vi ste ovdje:Početna » Mozaik » Noćni klub na Osejavi: Bivši nogometaš Goran Drmić novi vlasnik Petra Pana

Noćni klub na Osejavi: Bivši nogometaš Goran Drmić novi vlasnik Petra Pana

Noćni klub na Osejavi: Bivši nogometaš Goran Drmić novi vlasnik Petra Pana
Jedan od najboljih dalmatinskih noćnih klubova, popularni makarski “Petar Pan”, od Nove godine dobio je novog vlasnika – Gorana Drmića, bivšeg nogometaša Zagreba, Istre, Karlovca i nekoliko ruskih klubova, donosi SD.
Klub je niknuo u prostorijama nekadašnje poznate makarske diskoteke “Opere”, koju je kupio proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac Alen Bokšić, a gotovo cijela sportska elita okupila se 2008. godine na njegovu otvaranju.

Na pozornici su deset godina redovito nastupali Severina, Jelena Rozga, Jole, Petar Grašo, Massimo, ali i neke od folk zvijezda poput Ace Lukasa, Halida Bešlića, Jelene Karleuše…
Drmić već ima iskustava s ugostiteljstvom. Na zagrebačkom Laništu ima jedan ugostiteljski objekt, a vikendicu u Omišu, tako da mu je poznata Makarska rivijera i njezin noćni život.
- Da, preuzeo sam klub, prije nekoliko dana smo potpisali ugovor. Dogovorena je dugoročna suradnja – potvrdio je na početku razgovora novi vlasnik koji želi pridonijeti razvoju makarskog i hrvatskog turizma. Kako ističe Makarska je grad mladih kojima želimo pružiti odličnu zabavu i vrhunske provode. Za 15-ak dana počinjemo raditi na programu za ovo ljeto, imat ćemo dosta raznovrsnu ponudu – od koncerata do raznih partyja. Svi će moći pronaći nešto za sebe, podjednako će biti zastupljeni domaći i strani izvođači. Klub će svoja vrata otvoriti u srpnju, a Drmić namjerava vanjski dio kluba i malo renovirati.

 

 

 

J.M./arhiva MP

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh