Vi ste ovdje:Početna » Naglaseno » Na pripremama Zmaja predsjednik Marko Ožić -Bebek: ‘Napast ćemo prvo mjesto’

Na pripremama Zmaja predsjednik Marko Ožić -Bebek: ‘Napast ćemo prvo mjesto’

Na pripremama Zmaja predsjednik Marko Ožić -Bebek: ‘Napast ćemo prvo mjesto’
Vrijeme odmora za trećeplasiranu momčad 1. ŽNL Split makarskog Zmaja je prošlo. Na Gradskom sportskom centru Makarska počeli su s pripremama za nastavak prvenstva.

Prije prvog treninga igrače i stručni stožer pozdravili su direktor kluba Ivan Rašić, predsjednik dr. Marko Ožić-Bebek i gradonačelnik Makarske Jure Brkan.

- Zmaj ide na osvajanje prvog mjesta jer želimo povratak u Treću ligu, a na igračima je da daju sve od sebe i da časno zastupaju boje kluba. Zadovoljni smo rezultatima i igrama u prvom dijelu sezone. Trener Vitaić ima kvalitetnu momčad za ostvarenje našeg cilja – rekao je predsjednik skoro stogodišnjeg Zmaja. Trener Ante Vitaić i njegov pomoćnik Stipe Matešan obavili su prozivku igrača i odradili prvi trening. Na prvom okupljanju bili su vratari Marin Puharić i Šime Šapit te igrači Ivan, Danijel i Damir Rašić, Mirko Selak, Toni Jakir, Stipe Matešan, Antonio Milunović, Luka Bekavac, Josip Gojak, Matej Lozina, Zoran Lendić, Ante Bokšić, Marin Staničić, Frano Silić, Filip Vuletić, Toni Dedić, Stipe Brnić, Ivan Gudelj, Mario Žigo, Marijan Klinac.

Od novih igrača na treningu su bili Mateo Vučemil, Karlo Radić i Duje Bilić. Kako kaže trener Vitaić prvi dio priprema proteći će u podizanju fizičke pripremljenosti igrača, a potom će početi odigravanje prijateljskih utakmica kako bi se momčad što bolje uigrala i spremno dočekala nastavak prvenstva. Dogovorene su i četiri prijateljske utakmice u kojima će Zmaj igrati 27. siječnja s Orkanom, 3. veljače Uranijom, 7. veljače s Mračajem i 10. veljače s Imotskim.

Prvo kolo kupa NSŽSD igra se 14. veljače, a ako Zmaj prođe u iduću rundu natjecanja do početka prvenstva odigrao bi utakmicu drugog kola. Ako ne, odigrat će još jednu pripremnu utakmicu.

 

J. Kovačević/IvoR

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh