Vi ste ovdje:Početna » Mozaik » Makarski SDP o laboratoriju: ‘Odlična je to vijest, ali se treba pozabaviti statusom Doma zdravlja’

Makarski SDP o laboratoriju: ‘Odlična je to vijest, ali se treba pozabaviti statusom Doma zdravlja’

Makarski SDP o laboratoriju: ‘Odlična je to vijest, ali se treba pozabaviti statusom Doma zdravlja’
- Izuzetno smo zadovoljni da su se višestruko dana obećanja o stavljanju u funkciju medicinsko-biokemijskog laboratorija u ispostavi Doma zdravlja u Makarskoj konačno i ostvarila. Odlična je to vijest za građane Makarske rivijere, a i za turiste koji nas posjećuju. Svima će nam ponovno postojanje funkcionalnog laboratorija u Makarskoj uvelike olakšati život – stoji u priopćenju makarskog SDP-a koje potpisuje predsjednik Sretan Glavičić.

Nadalje ističe: – Za otvaranje laboratorija smo se snažno zalagali i u vrijeme kada smo, možda prekasno, shvatili da interesi županije i grada nisu usklađeni. Drago nam je da je pritisak građana te nas kao opozicije u konačnici utjecao na poboljšanje kvalitete života u našem gradu. Svakako je pozitivno što smo uspješno utjecali na to da se stvari pokrenu s „mrtve točke“, međutim ovo je tek početak. Naš posao ovdje ne staje. Nije vrijeme za tapšanje po ramenu i čestitke zato što je gradu vraćeno ono što je nekoć već imao. Vrijeme je da se aktivno pozabavimo problemima koji su ostali neriješeni. Vrijeme je da se Makarska vlast pozabavi pitanjem (nedostatka) pedijatra, rendgenologa, kao i najtežim problemom s kojim smo suočeni, a to je status samog Doma zdravlja – poručuje Sretan Glavičić, predsjednik makarskog SDP-a.

 

 

 

J.M./IvoR

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh