Prolongirano otvaranje dućana u Makarskom captol parku

Premda je bilo najavljeno svečano otvaranje dućana Jysk 2.srpnja u novom trgovačko prodajnom centru Makarska captol parku koji se zadnjih mjeseci gradio na Voliciji uz Super konzum, nije još otvoren. Otvaranje i tog dućana kao i ostalih koji su se već uselili u novoizgrađene prostore, a to su Zoocity, Kik Kik i Planet obuća može se očekivati svaki dan.

Naime, tehnički pregled je obavljen i kada svi otklone uočene nedostatke, dobit će uporabnu dozvolu i tek onda može otvoriti, kazao je Ognjen Radić, pročelnik Odjela za gospodarenje prostorom grada Makarska.Trgovci koji još obavljaju završne poslove u svojim radnjama gdje su robu već izložili, kažu kako će se dućani ipak otvoriti do nedjelje, a kada točno, ne znaju i javnost će, kažu, naknadno informirati. U novim trgovina nudi se odjeća, obuća, roba široke potrošnje, ali i kućni ljubimci u novom zoocitiju.

Na prostoru današnjeg trgovačkog centra Konzum na Voliciji uređen je veliki parkirališni prostor na kojem je preko 450 parkirališnih mjesta, a na samom ulazu u centar gradi se auto praonica i uređuje  ulaz…

Investitor ovog projekta, čiji su građevinski radovi ukupno vrijedni oko 30 milijuna kn, je Transeuropean Properties iv supermarket 2 d.o.o. Površina pod objektom je oko  9000 m2, s tim da bi ukupna površina objekta, sa svim etažama, bila oko 14 000 m2 . S parkiralištem na površini od 15 tisuća  kvadrata  bit će 476 parkirališnih mjesta.  

 

 

Piše i foto Janja Glučina

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh