Vi ste ovdje:Početna » Sport » Prva hrvatska futsal liga, 16. kolo : Sjajni Kazazić donio bodove Novom vremenu

Prva hrvatska futsal liga, 16. kolo : Sjajni Kazazić donio bodove Novom vremenu

Prva hrvatska futsal liga, 16. kolo : Sjajni Kazazić donio bodove Novom vremenu
novovrijeme_110318_003Kao veliki favoriti Makarani su ušli u ovu utakmicu, a do bodova su došli tek 5 sekundi prije njezinog završetka. Nakon nekoliko propuštenih prigoda domaći su došli u vodstvo u 6. minuti kada je Kazazić naciljao mrežu Modrušana. U istoj minuti na 2:0 povećao je mladi Nižetić, a asistirao mu je Kazazić. Dvije minute nakon toga Pezelj izlazi sam ispred Baškovića i preciznim udarcem posprema loptu iza njegovih leđa. Zahvaljujući sjajnom Modrušanu mnogobrojni pokušaji domaćih da povećaju vodstvo nisu urodili plodom. A onda su „studenti“ u 16. minuti poravnali na 2:2, odbijenu loptu od grede Ivan Herceg je glavom ubacio u vrata domaćih. Pravi šok igrači i navijači Novog vremena doživjeli su u dvije minute, raspoloženi Pezelj novovrijeme_110318_006najprije je u 25. pogodio za 2:3 te u 26 za 2:4. Ipak, tračak nade za domaće otvorio je Vuković kada je u 27. minuti pogodio mrežu gostiju za 3:4. Alumnus je imao još jednu meč loptu u 28. minuti kada je Borković sa 2-3 metra promašio prazna vrata domaćih. Od 28. minute umjesto nesigurnog Baškovića trener Strunje na vrata uvodi Jakšu Hercega. Nakon grubog prekršaja na Kazaziću suci su isključili igrača gostiju Matana, domaći su tako imali igrača više u iduće dvije minute. Kazazić je to iskoristio i preciznim udarcem zabio za 4:4. Domaći malonogometaši bodreni vatrenim navijanjem uspjeli su na kraju preokrenuti rezultat i zabilježiti značajnu pobjedu kojom su očuvali svoj status. Pet sekundi prije završtka dvoboja gosti prave šesti prekršaj, iz kaznenog udarca sa 10. metara Kazazić preciznim šutem postavlja konačnih 5:4, što je bilo dovoljno za veliko slavlje domaćih.

Jakov Kovačević / IvoR

Novo vrijeme Apfel   -   Alumnus      5  :  4    ( 2 : 2 ).

Makarska dvorana na GSC-u. Gledatelja: 650.

Suci: Miloslav Šimac i Josip Knezović (oba iz Splita)

Strijelci: 1:0 Kazazić (6.), 2:0 Nižetić (6.), 2:1 Pezelj (8.), 2:2 Herceg (16.), 2:3 Pezelj (25.), 2:4 Pezelj (26.), 2:3 Vuković (27.), 4:4 Kazazić (31.), 5:4 Kazazić (40. – 10 m).

Novo vrijeme Apfel: Bašković, Bajrušović, Kazazić, Musinov, Eduardo, Vuković, Sokol, Nižetić, Pašalić, Serdarević, Tintor, Herceg, Perković. Trener: Teo Strunje.

Alumnus: Modrušan, Matan, Herceg, Pezelj, Alfeldi, Žuvela, Davidović, Borković. Trener: Jakov Ungarov.

Crveni karton: Ivan Matan (29.).

Igrač utakmice: Vedran Kazazić.

 

 

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh