Vi ste ovdje:Početna » Sport » Mladi Zmaja: Osvojili svih 12 bodova

Mladi Zmaja: Osvojili svih 12 bodova

Mladi Zmaja: Osvojili svih 12 bodova
Protekli vikend bio je izuzetno uspješan za mlade igrače Zmaja. Od dvanaest mogućih osvojili su svih dvanaest bodova. Mlađi pioniri i juniori gostovali su u Pločama i protiv domaćeg Jadrana su upisali dvije pobjede. Igrače Gorana Kesara u vodstvo je doveo Lekaj u 19. minuti, ali vratar domaćih Vidojević sam je zatresao svoju mrežu za konačnih 0:2. Slavili su i juniori sa minimalnih 1:2. Pavlić i Medić bili su strijelci za tri vrijedna boda. Na domaćem su terenu pioniri i kadeti osvojili bodove protiv svojih vršnjaka iz Biograda. Toni Puharić bio je dvostruki strijelac u vrlo dobrom izdanju pionira. Juniori su već u prvih pola sata igre vodili sa 3:0, a Antonio Rudelj tri je puta tresao mrežu vratara Primorca Kneza.

 

Prva liga Središta Split, 18. kolo

 

Pioniri

Jadran LP – Zmaj   0 : 2    

Strijelci: 0:1 Lekaj (19.), 0:2 Vidojević (30.- autogol)

Zmaj: Pavlinović, Glavota, Barišić, Lelas, Šimić, Puljić, Kostanić, Prgomet, Lekaj, Brečić, Jelavić (još su igrali: Kraljević, Vujčić, Topić, Vukojević). Trener: Goran Kesar

 

 

Pioniri

Zmaj – Primorac BNM   2 : 0

Strijelci: 1:0 Puharić (23.), 2:0 Puharić (59.)

Zmaj: Marinović, Lulić, I. Antunović, Nikolić, Biličić, Matijašević, Šimović, Botica, Puharić, Vuletić, Srzić (još su igrali: Ivanac, Rašić, Lasić, Žamić, Vladić, Vukić, M. Antunović)

Trener: Ivan Carević

 

Kadeti

Zmaj – Primorac BNM   3 : 1

Strijelci: 1:0 Rudelj (21.), 2:0 Rudelj (28.), 3:0 Rudelj (30.), 3:1 Čačić (60.)

Zmaj: P. Mravičić, Bijelić, T. Mravičić, Alilović, Raffanelli, Rakić, Serdarević, Ivanda, Marić, Rudelj, Mihaljević (još su igrali: Radić, Gilić, Šalinović, Ravlić, Lelas)

Trener: Darko Vlatković

 

Juniori

Jadran LP – Zmaj   1 : 2

Strijelci: 0:1 Jakir (2.), 0:2 Medić (40.), 1:2 Herceg (58.)

Zmaj: Šapit, Vuletić, Mucić, Brigić, Visković, Jakir, Klinac, Medić, Žigo, Pavlić, Gudelj (još su igrali: Srzić, Ivanda, Rudelj, Marić)

Trener: Petar Talajić

 

J.K./IvoR

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh