Vi ste ovdje:Početna » Naglaseno » Započinje terenska izmjera kuća u gradu: Obavijest vlasnicima objekata

Započinje terenska izmjera kuća u gradu: Obavijest vlasnicima objekata

Započinje terenska izmjera kuća u gradu: Obavijest vlasnicima objekata
Stručnjaci Geodetskog zavoda Rijeka d.o.o. od danas, 13. ožujka, započinju terensku izmjeru tijekom koje će se prikupljati podaci o građevinskim objektima na području grada Makarske i to u: Cvjetnoj ulici, dijelu Ulice kralja P. Krešimira IV, Maslinarske ulice i Zrinsko-frankopanske ulice. Izmjera kuća će se koristiti za usporedbu s postojećim evidencijama o prostoru.

Terenska izmjera obuhvaća vanjski pregled i vanjsku izmjeru objekta, prikupljanje podataka o površini, katnosti, namjeni prostora i dijelova prostora (stambeni dio, garaža, spremište, poslovni prostor i sl.) te fotografiranje objekta. Također, radi preciznije usporedbe s postojećim evidencijama u prostoru, prikupljat će se i podaci o vlasnicima, odnosno korisnicima objekata.

Svim vlasnicima koji ne budu prisutni u vrijeme izmjere, Geodetski zavod Rijeka d.o.o. će ostaviti obavijest s kontakt podacima i dodatnim informacijama.

Kako bi prikupljeni podaci bili čim kvalitetniji, molimo vlasnike i korisnike objekata za suradnju, a sve s ciljem da upravljanje informacijama o prostoru Grada Makarske bude bolje i učinkovitije.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj telefona 021/608-442 radnim danom od 9 do 13 sati (Grad Makarska).

 

MP

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh