Najava promjrena u HNK Zmaj

Uprava HNK Zmaj, na čelu s predsjednikom Markom Ožićem Bebekom, odlučila se na sazivanje izvanredne izborne skupštine. Učinjeno je to danas, 5. srpnja, na sjednici Izvršnog odbora koji je na dnevnom redu imao pripremu za sezonu 2013. – 2014.

- Nova gradska vlast izrazila je želju da se uključi u rad Zmaja, odnosno da preuzme klub. To smo prihvatili jer smatramo da će Zmaj biti u boljoj poziciji ako Grad bude stajao iza njega. Nadam se da će buduća uprava unaprijediti klub, istaknuo je Bebek. Također je podsjetio kako je klub preuzeo u najnižem rangu natjecanja i sa velikim financijskim minusima. Zmaj je postao stabilni trećeligaš, a ustrojena je i Škola nogometa, dodao je Bebek.

Gradonačelnik Tonći Bilić nam je vijest potvrdio – Budući je došlo do promjene vlasti u Gradu Makarska očekujemo da će sadašnje rukovodstvo HNK Zmaj odstupiti te donijeti odluku da se sazove izvanredna izborna skupština na kojoj će se izabrati nova uprava Zmaja. Naš cilj i zadatak, kao nove gradske vlasti, je da izvršimo depolitizaciju u sportu. Ako dođe do smjene rukovodstva, to ne smatramo političkim revanšizmom, već samo znakom političke zrelosti onih koji su po političkoj liniji na takvim funkcijama.

Piše Jasna Morović

Foto Željko Kovačić

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh