Vi ste ovdje:Početna » Vijesti » OŠ Gradac: Načelnik Burić učenicima darovao 21 tablet

OŠ Gradac: Načelnik Burić učenicima darovao 21 tablet

OŠ Gradac: Načelnik Burić učenicima darovao 21 tablet
Načelnik Općine Gradac Matko Burić priredio je pravo iznenađenje učenicima tamošnje osnovne škole. Poklonio je učenicima 6. razreda, kao predstavnicima svih učenika škole, 15 tableta kako bi im učenje bilo zanimljivije i uspješnije.

Učenica Lara, predstavnica razreda u Vijeću učenika, istaknula je da su često na Vijeću govorili o tome kako bi voljeli da u nastavi koriste tablete. – Zavidjeli smo prvašima kojima je Općina na početku godine poklonila tablete. Drago mi je da ćemo sada i mi priliku koristiti se tabletima, kazala je.

Nakon Gradca, načelnik je posjetio i PŠ Drvenik te učenicima također poklonio komplet tableta. Učenici su pokazali veliko iznenađenje te zadovoljstvo što će ubuduće nastava bili suvremenija i zanimljivija. Sretni su i oni jer je načelnik Burić donirao 6 novih tableta koji će pomoći u učenju i nastava će biti zanimljivija. Zahvalili su mu na donaciji, i drago im je što brine o školi i učenicima. Grački petaši su bili toliko nestrpljivi da su na sljedećem satu s nastavnicom Zdenkom Oberan oduševljeni novim tabletima prionuli učenju.

 

 

MP/OŠ Gradac

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh