Vi ste ovdje:Početna » Sport » Zmajevi juniori: Utrpali deset komada osmorici Opuzenaca

Zmajevi juniori: Utrpali deset komada osmorici Opuzenaca

Zmajevi juniori: Utrpali deset komada osmorici Opuzenaca
1. NL Središta Split

Proteklog su vikenda mladi nogometaši Zmaja odigrali četiri prvenstvene utakmice. Na domaćem su terenu bili domaćini Neretvancu dok su pioniri i kadeti gostovali kod GOŠK-a u Kaštel Gomilici. Mlađi pioniri sa svojim vršnjacima iz Opuzena odigrali su 1:1. Gosti su poveli, a bod domaćima donio je Kostanić. Pioniri su slavili na gostovanju u Kaštelama, i pogodak vrijedan tri boda uradak je Puharića koji je mrežu domaćih zatresao u 40. minuti. Kadeti su kod istog protivnika odigrali 0:0, a kad ne zabiješ ni jedan pogodak onda je i bod dobar. Juniori su protiv Neretvanca koji je nastupio sa samo osam igrača postigli dvoznamenkasti broj pogodaka. Frano Ivanda koji je u igri proveo manje od jednog poluvremena upisao je hat-trick. Po dva su se puta među strijelce upisali Medić i Pavlić, a po jednom Žigo i Gojak.

 

Mlađi pioniri

Zmaj – Neretvanac   1 : 1

Zmaj: F. Pavlinović, I. Pavlinović, Glavota, Lelas, Šimić, Prgomet, Kostanić, Urlić, Lekaj, Radalj (još su igrali: Vukojević, Kraljević, Vujčić, Kondža, Topić, Lučić)

 

Pioniri

GOŠK – Zmaj         0 : 1

Zmaj: Ćapin, Lulić, I. Antunović, Nikolić, Čović, Šimović, Matijašević, Žamić, Puharić, Vuletić, Botica, (još su igrali: Radić, Vukić, K. Antunović, Rašić)

 

Kadeti

GOŠK   -   Zmaj     0 : 0

Zmaj: P. Mravičić, Bijelić, T. Mravičić, Alilović, Lelas, Rakić, Serdarević, Ivanda, Marić, Rudelj, Raffanelli (još su igrali: Radić, Gilić, Ravlić, Šalinović)

 

Juniori

Zmaj – Neretvanac   10 : 0

Zmaj. Šapit, Vuletić, Mucić, Brigić, Pavlić, Jakir, Srzić, Medić, Žigo, Klinac, Gudelj (još su igrali: Ivanda, Marić, Raffaneli, Gojak)

 

J.K./IvoR

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh