Vi ste ovdje:Početna » Naglaseno » Primanja za nagrađene učenice Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića i učenike OŠ oca Petra Perice: Izvrsni i na sportskim natjecanjima

Primanja za nagrađene učenice Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića i učenike OŠ oca Petra Perice: Izvrsni i na sportskim natjecanjima

Primanja za nagrađene učenice Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića i učenike OŠ oca Petra Perice: Izvrsni i na sportskim natjecanjima
Danas je upriličeno u makarskoj gradskoj vijećnici i primanje za učenice Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića, mali nogomet, i učenike Osnovne škole oca Petra Perice,  koji su osvojili nagrade na sportskim natjecanjima. Radi se o učenicima okupljenim u dvije ekipe, srednjoškolke u malonogometnoj i košarkaškoj ekipi iz osnovne škole. Na primanju u gradskoj vijećnici pozdravio ih je dogradonačelnik Dražen Nemčić koji je uz priznanja učenicima mentorima uručio i po dvije profesionalne lopte na dar za daljnje treninge i uspješne utakmice. Čestitao im je za osvojena prva mjesta na županijskom natjecanju ŠŠD srednjih škola u malom nogometu i županijskom natjecanju u košarci.

Iz Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju ŠŠD srednjih škola u malom nogometu priznanja su pripala: Miji Matijašević, Lari Kovačević, Ani Bekavac, Lauri Sušac, Stefani Borić, Petri Bogdan, Gloriji Raos, Leonardi Antičić, Vanessi Roggi i Ivani Akmadžić. Zbog obveza vezanih za maturu uz mentoricu Mariju Prgomet samo je jedna od nagrađenih u malom nogometu – Glorija Raos bila nazočna te su preuzeli priznanja i nagrade.

Iz Osnovne škole oca Petra Perice košarkaši (svi učenici 8. razreda osim jednog koji je sedmaš – Rino Škorlić),a čiji je mentor Damir Jukić za osvojeno prvo mjesto na županijskom natjecanju u košarci priznanja pripadaju: Šimi Šošiću, Anti Klepi, Roku Gašparu, Ivanu Antunoviću, Marku Rašiću, Francescu Tritelli, Krešimiru Marinoviću,Veseljku Vekiću, Toniju Puhariću, Ivanu Gliboti, Rinu Škorliću i Peri Jelaviću.

Na čestitkama i potpori Grada Makarske zahvalili su mentori Marija Prgomet i Damir Jukić koji su istaknuli kako su uistinu ponosni na rad i osnovnoškolaca i srednjoškolaca u svim sportovima. Stoga nemalo raduje najava gradonačelnika kako Grad Makarska koji je i sada potpora sportskim udrugama i sportskim aktivnostima učenika u školama, radi na tome da se od sljedeće školske godine uz studentske stipendije uvedu i stipendije za sport. U ime Grada čestitkama makarskim učenicima koji ostvaruju sjajne rezultate u sportu pridružuila se i Marina Andačić Krivić, savjetnica za predškolski odgoj, obrazovanje i šport.
Sutra u gradskoj vijećnici u 10.30 sati je primanje za učenice OŠ Stjepana Ivičevića koji su osvojili nagrade u sportskom natjecanju.

 

 

J.Glučina/ IvoR

 

 

 

 

 

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh