Vi ste ovdje:Početna » Naglaseno » Primanje za najuspješnije sportašice iz OŠ Stjepana Ivičevića: Dvije jake ženske ekipe u malom nogometu

Primanje za najuspješnije sportašice iz OŠ Stjepana Ivičevića: Dvije jake ženske ekipe u malom nogometu

Primanje za najuspješnije sportašice iz OŠ Stjepana Ivičevića: Dvije jake ženske ekipe u malom nogometu
Za učenice Osnovne škole Stjepana Ivičevića, iz dvije malonogometne ženske ekipe (učenice 5 .i 6. razreda), a (učenice 7. i 8. razreda) koji su osvojile 1. mjesto na županijskom natjecanju u malom nogometu, u gradskoj vijećnici danas je upriličeno primanje. Učenice koje su osvojile izvrsne sportske rezultate i prva mjesta županijskom natjecanju primio je dogradonačelnik Dražen Nemčić.

 

Osvojili prvo mjesto na županijskom natjecanju

Za osvojeno prvo mjestio na županijskom natjecanju –mali nogomet (Ž) priznanje je pripalo učenicama 7. i 8. razreda: Ivi Stipičević, Ani Stipičević, Loreni Gazilj, Anđeli Kristini Selak, Lauri Kuzmanić, Domini Drapić, Evi Mlikoti, Mariji Štefanac, Emiliji Gazilj, Miji Bonić. Mentor je Goran Pihler.

Učenicama 5. i 6. razreda, mali nogomet (Ž) za osvojena prva mjesta na županijskom natjecanju priznanja su pripala: Hani Bekan, Berti Kapović, Heleni Glavini, Matildi Rosi EderNiki Granić, Sari Vukić, Antei Baletić, Lani Grbavac, Lauri Mravičić. Mentor: Goran Pihler.

 

Uz čestitke uspješnim sportašicama dogradonačelnik Nemčić im je uručio priznanja, a njihovom treneru Goranu Pihleru po dvije profesionalne lopte za svaku ekipu.

- Od srca čestitam vama i vašem treneru Goranu Pihleru na sjajnim rezultatima. Grad Makarska ima ove godine ukupno 60 laureata iz raznih predmeta i za njih smo organizirali ova primanja i nagrade s ciljem da im odamo priznanje kao znak daljnje potpore Grada Makarske – istaknuo je dogradonačelnik Nemčić. Kazao je kako će Grad Makarska uvijek biti potpora i pomagati u osiguranju boljih uvjeta rada za mlade sportaše u školama. Najavio je da Grad Makarska upravo u suradnji sa školom priprema projekt energetske obnove za OŠ Stjepana Ivičevića što će izravno poboljšati i uvjete rada u školskoj športskoj dvorani. Čestitajući mladim sportašicama, dogradonačelnik je podsjetio kako je išao u istu školu, ali i da njegova generacija nikada nije bila u vrhu pred Splićanima koji bi ih uvijek nadmašili.

- Sada je drugačija situacija-  kazao je profesor Pihler. Zahvalivši Gradu na suradnji i potpori učenicima nadarenim za razne vrste sportova, istaknuo je da su učenici iz makarske OŠ Stjepana Ivičevića nastupali na mnogobrojnim školskim natjecanjima i iz drugih sportova i osvojili zapžene rezultate. Čestitkama uspješnim sportašicama iz OŠ Stjepana Ivičevića ispred Grada Makarske pridružila se i Marina Andačić Krivić, savjetnica za odgoj, obrazovanje i šport.

 

J.Glučina / IvoR

 

 

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh