Vi ste ovdje:Početna » Mozaik » Dječji vrtić “Biokovsko zvonce”: Obavijest za roditelje/skrbnike o upisu djece za ljetni rad

Dječji vrtić “Biokovsko zvonce”: Obavijest za roditelje/skrbnike o upisu djece za ljetni rad

Dječji vrtić “Biokovsko zvonce”: Obavijest za roditelje/skrbnike o upisu djece za ljetni rad
Dječji vrtić “Biokovsko zvonce” Makarska objavljuje Odluku o upisu u ljetni rad u pedagoškoj godini 2017./2018.  Na temelju prijava roditelja za ljetni rad Dječji vrtić “Biokovsko zvonce” organizira ljetni rad u vremenu od 2. srpnja 2018. do 24. kolovoza 2018. Ljetni rad organizira se sukladno organizacijskim mogućnostima Ustanove koji prema tome određuje broj konačno upisane djece za boravak u skupini. Prednost pri upisu djece ostvaruje se sukladno Zakonu o predškolskom odgoju i naobrazbi te prema Odluci o ostvarivanju prednosti koju donosi Osnivač. Obzirom na planirane izvedbene radove u objektu Dječjeg vrtića Ciciban za ljetni rad organizacija prostora svrhom i namjenom za provođenje programa rada planirana je u četiri matična objekta.
Konačan broj upisane djece bit će objavljen na oglasnoj ploči Ustanove (Dječji vrtić Ciciban), u četvrtak 21. lipnja 2018. u 12 sati, navodi se u obavijesti koju potpisuje Anela Židić, ravnateljica Dječjeg vrtića Biokovsko zvonce.

J.G./ arhiva MP

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh