Velimir Vujčić pronađen mrtav u javnom wc-u

Velimir Vujčić, sezonski djelatnik Gradskog pogona za komunalne djelatnosti pronađen je jutros oko 10.30 sati mrtav na svom radnom mjestu, u javnom wc-u kraj zgrade Grada  Makarske.  Pronašao ga je Mahmut Ibrić Riđan, također djelatnik Komunalnog pogona koji je jutro u 10 sati bio u redovnoj kontroli javnih wc-a na području grada. Budući nije mogao otvoriti vrata, mislio je da je netko preko noći stavio nešto u bravu pa da je to razlog zašto ključ ne može ući. Nije mu, kako nam je kazao, ni palo na pamet da se nešto loše dogodilo.

- Vratio sam se sa novim cilindrom i kad sam otvorio našao sam ga na podu, ispričao nam je Ibrić sav u šoku, još uvijek ne vjerujući da se nešto tako strašno dogodilo. Odmah je nazvao Hitnu pomoć i policiju koji su se u rekordnom roku pojavili na licu mjesta. Uzrok smrti je nepoznat, a tijelo preminulog prebačeno je na Odjel za patologiju splitskog KBC-a. No, kako smo doznali od voditelja Komunalnog pogona Antonija Zeca, Vujčić se proteklih dana ipak žalio na zdravstvene probleme.

- Prošlog tjedna je tražio dva dana slobodno i rekao mi da mora obaviti neke kontrole. Žalio se na mučninu i slabost. Jučer kad smo se vidjeli pitao sam ga treba li mu pomoć ili liječnik, a on mi je odgovorio da je sve u redu i da će biti bolje. Tada sam ga zadnji put vidio, ispričao nam je Zec koji je jutros bio odsutan zbog obaveza u Splitu.Od Ibrića smo, pak, saznali da je Vujčića zadnji put vidio oko 19 sati u nedjelju navečer kada je bio na svom radnom mjestu. Neslužbeno saznajemo da je Vujčić sinoć kontaktirao sina te mu javio da neće dolaziti kući već da će ostati spavati na radnom mjestu.

 

 

 

Piše Ivana Pleić Foto I. Pleić/Ivor

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh