Vi ste ovdje:Početna » Sport » Završio 23. Memorijal Kobac: Koping je uz pobjednički pokal imao najboljeg igrača i strijelca

Završio 23. Memorijal Kobac: Koping je uz pobjednički pokal imao najboljeg igrača i strijelca

Završio 23. Memorijal Kobac: Koping je uz pobjednički pokal imao najboljeg igrača i strijelca
Memorijalni turnir Kobac, 23. zaredom, koji se igrao u spomen i sjećanje na četvoricu pripadnika PPN Kobac Borisa Bandića, Markicu Rosu, Tomislava Skočibušića i Stipu Ursića pripao je Kopingsu

Malonogometna momčad Kopings pobjednik je 23. Memorijalnog turnira Kobac, uvjerljivom igrom kroz čitav turnir zasluženo su osvojili pobjednički pokal te su na kraju u svojim redovima imali najboljeg igrača i strijelca turnira.

Prije finalne utakmice i službenog završetka turnira odigrana je i memorijalna utakmica između veterana Uranije iz Baške Vode i Makarskog primorja, a iako se na većini igrača vidjelo da su odavno prestali s aktivnim igranjem nogometa borbenosti i trke kod obiju momčadi nije nedostajalo. Baškovođani su pobijedili rezultatom 8 : 5. Kopings i Mali Plamen odigrali su utakmicu dostojnu finala, a spretniji i kvalitetniji bili su igrači Kopingsa i na kraju zasluženo slavili. Mali Plamen poveo je preko Filipovića, Kopings je preokrenuo rezultat zahvaljujući dvostrukom strijelcu Baraču. U nastavku su Mihovilović i Grbeša bili strijelci za konačnih 4:1.

Najboljim igračem turnira proglašen je Ivan Mihovilović (Kopings), najbolji vratar bio je Niko Glavina (Mali Plamen), a Ante Barač s četiri postignuta pogotka bio je najbolji strijelac turnira. Nagrade i priznanja najuspješnijima uručili su Karlo Ursić, sin poginulog Stipe Ursića, Danijela Primorac, kći Borisa Bandića, Robert Brzica, predsjednik Udruge ratnika Kobac i dogradonačelnik Joze Vranješ.

Sve utakmice odigrane su na terenu sa umjetnom travom na Gradskom sportskom centru Makarska

Finale: Kopings – Mali Plamen   4 : 1         ( 2 : 1 )

Suci: Petar Gabrilo i Damir Silić

Strijelci: Barač (2), Mihovilović (1), Grbeša (1) za Kopings, a Filipović (1) za Mali Plamen

Kopings: Lončar, Teklić, Brnadić, I. Mihovilović, Barač, Grbeša, Herceg, Sablić, Andrijašević, Barišić, J. Mihovilović

Mali Plamen: Glavina, Filipović, Ursić, Grubišić, Jelaš, Antunović, Crnobori, Prgomet

 

J. Kovačević/IvoR

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh