Vi ste ovdje:Početna » Primorje » GO SOS Osejava: Informativni štand do utorka na rivi

GO SOS Osejava: Informativni štand do utorka na rivi

GO SOS Osejava: Informativni štand do utorka na rivi
Kako stoji u priopćenju Građanske inicijative SOS Osejava u razdoblju od 13. 7. (petak) do 17. 7. (utorak) organiziraju informativni štand na dobro poznatoj lokaciji ispred Turist biroa, odnosno cafe bara Kostela, gdje će svaki dan u jutarnjim satima od 8 do 12 sati informirati građane o izmjenama i dopunama PPUG Makarska, vezanih za Osejavu, odnosno sporni projekt Platno.

Javni uvid za Prijedlog izmjena i dopuna PPUGM upravo je u tijeku, a trajat će do 21. srpnja. Javni uvid u navedenom razdoblju odvija se svakim radnim danom od 10 do 14 sati u gradskoj vijećnici, pa građani mogu postavljati pitanja direktno djelatnicima Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo.

Javno izlaganje o novom Prijedlogu izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Makarske, održat će se 17. srpnja s početkom u 12 sati u gradskoj vijećnici Grada Makarske.

Informativni punkt organiziraju, ističu, kako bi sugrađanima približili proceduru pisanja prigovora i mišljenja, davanja prijedloga u proceduri javne rasprave koja je upravo u tijeku, a sve sukladno Zakonu o prostornom uređenju.

 

MP/arhiva MP

 

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje. Izrada stranica Željko Kovačić - Makarska

Na vrh