Vi ste ovdje:Početna » Naglaseno » Marko Ožić- Bebek, predsjednik HRNK ‘Zmaj’, na početku priprema: ‘Želimo povratak u Treću ligu’

Marko Ožić- Bebek, predsjednik HRNK ‘Zmaj’, na početku priprema: ‘Želimo povratak u Treću ligu’

Marko Ožić- Bebek, predsjednik HRNK ‘Zmaj’, na početku priprema: ‘Želimo povratak u Treću ligu’
U prostorijama HRNK Zmaja na Gradskom sportskom centru Makarska održan je sastanak Uprave i igrača kluba pred početak priprema za nastupajuću sezonu. Predsjednik kluba dr. Marko Ožić-Bebek pozdravio je igrače i naglasio kako je u novoj sezoni prvi cilj osvajanje prvog mjesta u Županijskoj ligi i povratak Zmaja u treći nogometni rang. – Na vama je da kvalitetno trenirate i igrate, a mi iz Uprave osigurat ćemo vam sve potrebno kako bi bili fokusirani samo na nogomet – kazao je Ožić- Bebek.

Direktor Ivan Rašić predstavio je novog trenera Antu Vidulina, kojemu će pomoćnik biti Stipe Matešan. Prije izlaska igrača na prvi trening mons. Pavao Banić, župnik i dekan Makarskog dekanata, zazvao je Božju pomoć igračima i upravi Zmaja.

Na prozivci i prvo treningu osim prošlosezonskih igrača Mandušića, Selaka, Matešana, Ivana, Damira i Danijela Rašića, Smilovića, Milunovića, Bekavca, Gojaka, Lozine, Vučemila, Dedića, Brnića, Radića, Gudelja treneru Vidulinu predstavili su se i pojačanja Brkulj, Ćapin, Šabić, Biuk, Kadić te Brigić, Serdarević, Marić i Klinac, a koji su iz momčadi juniora priključeni prvom sastavu.

Kako nam je rekao Vidulin prvi dio priprema proteći će u podizanju fizičke pripremljenosti igrača, a nakon toga uslijedit će rad na tehničko-taktičnim detaljima. U trećem dijelu bit će odigrano više pripremnih utakmica kako bi se iskristalizirao i uigrao sastav koji će već od prvog kola krenuti u osvajanje prvog mjesta.

 

J. Kovačević/IvoR

 

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh