Obavijest roditeljima čija djeca pohađaju osnovnu školu: Besplatne udžbenike, radne bilježnice i zbirke zadataka učenici će preuzeti u rujnu prvog dana školske godine

Zbog velikog broja upita roditelja čija djeca pohađaju osnovnu školu i ostvaruju pravo na besplatne udžbenike još jednom pojašnjavamo da roditelji ne trebaju sami naručivati udžbenike jer će isti njihovu djecu čekati u školskim klupama prvog dana školske godine 2018./2019.

Podsjećamo da će Odlukom gradonačelnika Jure Brkana učenici makarskih osnovnih škola uz udžbenike besplatno dobiti i radne bilježnice i zbirke zadataka koje je,  na temelju dostavljenih podatka od škola, Grad Makarska već naručio i kupio.

Dakle, udžbenike, radne bilježnice i zbirke zadataka učenici će u rujnu preuzeti u školama koje se obvezuju obaviti sve poslove u vezi s povratom, pohranom i sačinjavanjem popisa korisnika kojima su dodijeljeni.

Sredstva za kupnju udžbenika, radnih bilježnica i zbirki zadataka osigurani su u Proračunu Grada Makarske i Proračunu Splitsko-dalmatinske županije.

 

 

 

www.makarska.hr

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh