Vaterpolo: Mladi Galeb odletio u Herceg Novi

Vaterpolo: Mladi Galeb odletio u Herceg Novi
Završen je ovogodišnji Međunarodni vaterpolo turnir Mladi Galeb čiji pokrovitelj je bio Grad Makarska, a organizator VK Galeb MR. Pobjednički pokal završio je u rukama vaterpolista Jadrana iz Herceg Novog koji je u finalnoj utakmici s visokih 11 : 3 savladao sastav Primorja iz Rijeke. Dubrovačkom Jugu pripalo je treće mjesto, a bio je bolji rezultatom 11:6 od beogradskog Partizana. Domaći igrači završili su na desetom mjestu, a u ovako jakoj konkurenciji toj plasman i nije tako loš. Kvaliteta vaterpola za ovaj uzrast (U-13) bila je dobra, s razlogom, igrali su ponajbolji klubovi Europe. Pehare i medalje najuspješnijima uručio je dogradonačelnik Makarske Dražen Nemčić.

Stručni žiri za najboljeg igrača izabrao je Petra Vodopiveca (Jadran S), najbolji vratar je Dejan Miljanović (Jadran HN), najbolji strijelac s 31. postignutim pogotkom bio je Kristijan Vekić (Primorje).

Galeb MR : Cvitanović, Mlinarević, Kovačević, Selak, Biličić, Ravlić, Majić, Žilić, Mrkušić, I. Andrijašević, Šteko, T. Andrijašević, A. Roso, I. Roso, Puljević.

Trener: Goran Obradović.

 

 

J. K./IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh