Vi ste ovdje:Početna » Vijesti » Edukacije za privatne iznajmljivače s Makarske rivijere 20. i 27. listopada: Tko su “eco-friendly” turisti i što traže

Edukacije za privatne iznajmljivače s Makarske rivijere 20. i 27. listopada: Tko su “eco-friendly” turisti i što traže

Edukacije za privatne iznajmljivače s Makarske rivijere 20. i 27. listopada: Tko su “eco-friendly” turisti i što traže
Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Splitu organizira edukacije pod nazivom -Održivi turizam u malim smještajnim jedinicama “Dok priroda i okoliš dišu, vaši troškovi se brišu”.

Domaćini ovih, hvalevrijednih, edukacija za dionike destinacije koja se bavi turizmom su Turistička zajednica Makarska i hotel Biokovo.
Turistička zajednica Makarska poziva na ove besplatne edukacije za privatne iznajmljivače s područja Makarske rivijere. Edukacije će biti održane u hotelu Biokovo u Makarskoj 20. i 27. listopada od 10.30 – 13.30 sati.
Ovom prilikom sudionici edukacija moći će se upoznati s odrednicama održivog turizma i što je to “eco-friendly” smještaj, tko su “eco-friendly”turisti i što traže na putovanju.

Organizatori i domaćini poručuju kako će se na edukaciji prepoznati održive posebnosti vlastite destinacije, te će se predstaviti Dalmatia Green certifikat za “zelene” privatne turističke smještajne objekte s kojim se iznajmljivač može izdvojiti iz konkurencije i poboljšati vidljivost među “eco-friendly “turistima…

 

 

J.G.

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh