Vi ste ovdje:Početna » Naglaseno » Gradonačelnik Jure Brkan svečano otvorio vrtić u Velikom Brdu: Najmlađi u Veseljku za rođendan svoga grada

Gradonačelnik Jure Brkan svečano otvorio vrtić u Velikom Brdu: Najmlađi u Veseljku za rođendan svoga grada

Gradonačelnik Jure Brkan svečano otvorio vrtić u Velikom Brdu: Najmlađi u Veseljku za rođendan svoga grada
U slavljeničkom ozračju Dana grada Makarske u Velikom Brdu svečano je u nazočnosti čelnih ljudi grada, otvoren novi Dječji vrtić “Veseljko”. Premda je vrtić startao odmah na početku pedagoške godine danas uoči Dana grada upriličena je svečanost.

Uz lijep zabavni program koji su pripremili vrtićevci sa svojim tetama izrazivši tako zadovoljstvo za lijepe uvjete njihova odrastanja, gradonačelnik Jure Brkan otkrio je ploču Dječjeg vrtića “Veseljko”. Prethodno je gradonačelnik pozdravio najmlađe. Izrazio je zadovoljstvo što je Grad Makarska uspio osigurati novi vrtić za njihovo sretno djetinjstvo i obećao kako će Grad i dalje ustrajno raditi na gradnji vrtića.

Djeca iz vrtića “Veseljko” sa svojim tetama Jelenom Bartulović i Marijanom Tolić predstavili su se plesnim točkama i pjesmom kojom su svome gradu čestitali rođendan. A za ovakvu feštu naravno nije izostala ni torta.

- Zadovoljstvo mi je biti na otvaranju dječjeg vrtića u što je Grad Makarska uložio puno energije kako bi priveo kraju ovaj projekt. Danas imamo vrtić koji ima svu potrebnu dokumentaciju za rad čemu se vesele djece što je začinilo projekt – istaknuo je dogradonačelnik Joze Vranješ. Posebno je zahvalio građanima Velikog Brda na razumijevanju kod ovog projekta,.

„Bez njihove suradnje teško bi ovaj projekt uspjeli privesti kraju. Zahvalio je također i djelatnicima Grada koji su uložili puno energije da uspije projekt i u gradu se otvori vrtić nakon deset godina”.

Predstavnike Grada Makarske; gradonačelnika Juru Brkana, dogradonačelnike Jozu Vranješa i Dražena Nemčića kao i Marinu Andačić Krivić, savjetnicu za predškolski odgoj, obrazovanje i šport, pozdravila je Anela Židić, ravnateljica Dječjeg vrtića „Biokovsko zvonce“. Istaknula je kako je ovo osmi objekt DV Biokovsko zvonce, a u koji je upisano 22 djece u cjelodnevni program. Posebno je zahvalila Gradu Makarskoj na ustrajnosti i volji da se projekt završi i najmlađima osigura mjesto u vrtiću za igru, odgoj i učenje.

 

 

J. Glučina/IvoR

 

 

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh