Vi ste ovdje:Početna » Sport » Nade Zmaja: Na domaćem terenu dvije pobjede, remi i poraz

Nade Zmaja: Na domaćem terenu dvije pobjede, remi i poraz

Nade Zmaja: Na domaćem terenu dvije pobjede, remi i poraz
Proteklog vikenda sve četiri uzrasne kategorije Zmajevih nada prvenstvene utakmice 1. NL Središta Split odigrali su na domaćem terenu, a pri tom su ubilježili po dvije pobjede, remi i poraz.

Najuvjerljiviji su bili pioniri koji su svoje vršnjake iz Vranjica porazili sa visokih 5:1. Botica je bio dvostruki strijelac u prvih petnaestak minuta utakmice, a u 22. minuti Žamić je povećao na 3:0. I nastavku su igrači Ivana Carevića bili bolji, Čović se dvaput upisao u strijelce za konačnih 5:1. Kadeti su također slavili protiv Omladinca, pogodak vrijedan tri boda postigao je Karlo Antunović u 71. minuti .

Mlađi pioniri i juniori protiv Junaka iz Sinja nisu bili tako uspješni. Sve zanimljivo u utakmici mlađih pionira dogodilo se u prvom poluvremenu kad su i postignuta oba zgoditka. Kod juniora gosti su do tri boda došli pogotkom Radoša u 35. minuti. Iako su i jedni i drugi imali više izglednih prigoda rezultat se do kraja utakmice više nije mijenjao.

 

Mlađi pioniri

Zmaj   -   Junak     1 : 1         (1:1)

Zmaj: Buljubašić, Pavlinović, Raos, Urlić, Barišić, Prgomet, Kondža, Vukojević, G. Vujčić, Lekaj, Topić, Župan, M. Vujčić, Lasić, Alagić, Jurlina, Petrović

 

Pioniri

Zmaj  -   Omladinac       5 : 1       (3:1)

Zmaj: Ivanac, Zec, Lelas, Nikolić, Puljić, Brečić, S. Čović, Žamić, Opačak, L. Čović, Botica (još su igrali: Ćapin, Jelavić, Turić, Dadić)

 

Kadeti

Zmaj   – Omladinac         1   : 0   (0:0)

Zmaj: Marinović, Bijelić, Mravičić, Alilović, Lelas, Rakić, Lulić, Antunović, Ivanda, Rudelj, Mihaljević (još su igrali: Rašić, Puharić, Lasić)

 

Juniori

Zmaj   -   Junak             0 : 1         (0:1)

Zmaj: Šapit, Raffanelli, Šalinović, Brigić, Mucić, Radić, Matić, Pavlić, Fistonić, Serdarević, Klinac (još su igrali: Ravlić, Filipović, Alilović)

 

J.K./IvoR

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh