Vi ste ovdje:Početna » Naglaseno » Pioniri Zmaja: Desetka u mreži Neretvanca

Pioniri Zmaja: Desetka u mreži Neretvanca

Pioniri Zmaja: Desetka u mreži Neretvanca
1. NL Središta Split

Sve četiri kategorije mladih nogometaša Zmaja bile su domaćini u 9. kolu 1 NL Središta Split, a izdvojiti svakako treba pionire koji su u čak deset navrata tresli mrežu svojih vršnjaka iz Opuzena. Posebno su precizni bili Niko Žamić, koji je postigao četiri pogotka, te Andrija Botica koji je ostvario hat trick. Po jednom su se u listu strijelaca upisali Toni Nikolić, Mikula Antunović i Duje Opačak.

Kadeti su protiv istog protivnika upisali novu pobjedu, već početkom susreta vlastitu mrežu pogodio je Franičević i tako doveo Zmaj u početno vodstvo. Do odlaska na odmor zabijali su još Matej-Marin Mihaljević i Antonio Rudelj. U nastavku je Rudelj postigao još jedan pogodak za konačnih 4:0. Najneizvjesniju utakmicu odigrali su juniori Zmaja i Omiša, a prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 1:1. Strijelac domaće bio je Frano Ivanda. U nastavku su po više izglednih prigoda imali jedni i drugi, pred kraj susreta Mario Žigo pogodio je mrežu gostiju za minimalnu, ali vrijednu pobjedu. Mlađi pioniri pomalo su neočekivano poraženi sa visokih rezultatom od 0:4. U prvom poluvremenu još su se i dobro držali, u nastavku su gosti bili bolji i zasluženo slavili.

 

Mlađi pioniri

Zmaj : Omiš         0 : 4     (0 : 1)

Zmaj: F. Pavlinović, I. Pavlinović, Raos, Prgomet, Barišić, Župan, M. Vujčić, Vukojević, G. Vujčić, Lekaj, Topić, Bulja, Bašić, Lasić, Alagić, Petrović, Kondža

 

Pioniri

Zmaj   -   Neretvanac     10 : 0   (4 : 0)

Zmaj: Ivanac, Puljić, Lelas, Brečić, Jelavić, Nikolić (41), Dadić, Žamić (22., 31., 52., 57.), Opačak (26.) Čović, Botica (7., 43., 46.). (još su igrali: Ćapin, Glavota, Turić, Jujnović, Antunović (67.)

 

Kadeti

Zmaj – Neretvanac         4 : 0     (3 . 0)

Zmaj: Marinović, Lulić, Mravičić, Rašić, Alilović, Lelas, Mihaljević (10.), K. Antunović, Ivanda, Rudelj (35., 54.), Lasić (još su igrali: Radić, Đinkić, I. Antunović, Puharič, Šimović, Topić)

 

Juniori

Zmaj   -   Omiš             2   :   1     (1 : 1)

Zmaj: Ančić, Šalinović, Mucić, Gudelj, Roso, Brigić, Ivanda (30.), Pavlić, Žigo (83.), Raffanelli, Klinac (još su igrali: Ravlić, Serdarević, Marić, Alilović)

 

J. Kovačević/IvoR

 

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh