Vi ste ovdje:Početna » Sport » Makarski ragbijaši proslavili prvih pedeset godina: Mladi na turniru ugostili 200 sudionika

Makarski ragbijaši proslavili prvih pedeset godina: Mladi na turniru ugostili 200 sudionika

Makarski ragbijaši proslavili prvih pedeset godina: Mladi na turniru ugostili 200 sudionika
Ragbi klub Makarska rivijera obilježio je pedeset godina od svog osnivanja. U tom vremenu Makarani su postigli više sjajnih rezultata, bili su državni prvaci i pobjednici kupa. Iz njihovih redova za reprezentaciju bivše države i Hrvatske nastupao je velik broj igrača, a najpoznatiji su svakako Drago Lulić i Jakša Lovreta.

U ovosezonskom natjecanju Makarska rivijera igra u II. ligi, no zato su prioritet dali radu sa mladim ragbijašima. Pa tako zapažene rezultate na državnom nivou imaju njihovi natjecatelji u uzrasnim kategorijama U-6, U-8, U-10 i U-12.

Prilikom proslave vrijednog jubileja organizirali su turnir u ove četiri kategorije na kojem je nastupilo preko 200 mladih ragbijaša iz Dubrovnika, Splita, Sinja, Brača te Zenice koji su stalni gosti ovih turnira. Domaći su osvojili jedno prvo mjesto (U-10), dva druga (U-6, U-8) dok su bili peti u kategoriji U-12). Dva prva mjesta osvojili su igrači Nade, a jedno Zenice. Nakon završetka turnira organiziran je domjenak za sve igrače i njihove roditelje, a vrhunac dobrog raspoloženja bio je kad je na stolove došla velika torta s 50 svjećica.

J.K. /IvoR

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh