Vi ste ovdje:Početna » Mozaik » DOČEK NOVE GODINE Otvoreni tek rijetki hoteli

DOČEK NOVE GODINE Otvoreni tek rijetki hoteli

DOČEK NOVE GODINE Otvoreni tek rijetki hoteli
Sudeći po izjavama građana i ove godine mnogi će na Silvestrovo dolazak novog ljeta čekati na otvorenom. Standardno kažu građani doma ili kod prijatelja svečana večera, a potom izlazak u Božićni grad. Organiziranog dočeka Nove bit će i po restoranima i kafićima, a što se hotela tiče tu je ponuda dosta ograničena.

Kao godinama prije većina hotela u Makarskoj su već zatvoreni, a i oni koji nisu imat će organiziran doček Nove godine uglavnom za svoje goste.

Kao što je poznato hoteli Meteor, Dalmacija i Rivijera zatvoreni su do proljeća. HotelI Miramare i Osejava također. Otvoreni hoteli Biokovo i Park organizirat će doček, ali samo za goste hotela. Za sve one koji iz drugih krajeva požele Novu dočekati u Makarskoj na otvorenom, gdje će ih ovaj put zabavljati popularni Mladen Grdović veliki izbor smještaja je u privatnim apartmanima i vilama.

Grad i Turistička zajednica potrudili su se organizirati što bogatiji i sadržajniji adventski program, ostaje tek nada da će to prepoznati i makarski hotelijeri te tijekom božićno novogodišnjih blagdana ipak ostati otvoreni za sve one koji požele doživjeti advent u Makarskoj.

 

J.Glučina

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh