Vi ste ovdje:Početna » Naglaseno » VESLAČKI KLUB ‘BIOKOVO’ Za sanaciju prostora 200 tisuća kn

VESLAČKI KLUB ‘BIOKOVO’ Za sanaciju prostora 200 tisuća kn

VESLAČKI KLUB ‘BIOKOVO’ Za sanaciju prostora 200 tisuća kn
Već mjesec dana traju radovi sanacije klupskog prostora veslača Biokova, a prostor na Donjoj luci u novom ruhu trebao bi biti otvoren u ožujku.

Naime, iza članova Veslačkog kluba ‘Biokovo’ je još jedna uspješna sportska sezona. Državni su prvaci za juniore A četverac na pariće, a kadeti A četverac na pariće također su donijeli zlato svom klubu.

Pripreme su malo utihnule jer je prostor kluba pravo gradilište.

- Saniramo oko 200 četvornih metara prostora koji više nije bio uvjetan za trening i rad. Zbog velike vlage morali smo srušiti zidove u teretani i svlačionici, a nakon što se riješi hidroizolacija zidovi će biti ponovno sagrađeni, a prostoru vraćena prvobitna namjena – doznajemo od Mira Urlića, trenera i člana Upravnog vijeća VK Biokovo. Novac za radove su dijelom sami osigurali, imaju obećanje Grada Makarske da će im pomoći, a oslanjaju se i na potporu Veslačkog saveza Dalmacije te sponzora.

VK ‘Biokovo’ je jedna od najstarijih sportskih udruga u gradu, a povijest piše od 1921. Zadnje veće ulaganje bilo je 1998., kada je proširen hangar. Dresove Biokova danas nosi 60-aktivnih članova, a tu je 90-tak rekreativaca i veterana. Sve njih veseli što će s novom veslačkom sezonom dobiti kvalitetne uvjete za treniranje i edukaciju. Uzor su im trofeji koje su klubu donijeli Tonči Skender, Žarko Antunović i veslači mlađe generacije.

 

 

J.Morović/IvoR

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh