DJECA ZVONČICE Večer uljepšali pjesmom, plesom i ukrasima iz svoje radionice

DJECA ZVONČICE Večer uljepšali pjesmom, plesom i ukrasima iz svoje radionice
Znati osmijeh sa svog lica darivati drugima u blagdansko vrijeme najveća je želja najmlađih Makarana u Dječjem vrtiću Biokovsko zvonce.

Djeca iz Zvončice sa svojim odgajateljicama Marinom Josipović, Zoricom Mihaljević, Frančeskom Beroš, Mateom Selak na pozornici Božićnog grada pokazali su koliko vole takav dar. Učinili su to pjesmom i plesom, bodreni Djedom Božićnjakom, svojim roditeljima i publikom koja nije skrivala oduševljenje.

Scenski iskaz četrdesetak malenih iz Dupinčića i Montessori bio je vrijedan divljenja, a velike pohvale dobili su i kao prodavači. Još od početka rujna, uz pomoć roditelja, ustrajno su izrađivali božićne ukrase i to ne od kupljenih materijala već od predmeta koji su za mnoge otpad, njima su bili inspiracija. Šišarke, naplavine i sve ono što ima eko predznak, u vrijednim rukicama dobili su smisao neponovljivog dara. Od novca prikupljenog na ovaj način sebi će kupiti materijale za radionicu. Kao i uvijek kreativnost djece prepoznaje Tvornica svijeća Eljuga koja je Zvončici svojom donacijom uljepšala blagdane.

 

 

 

J.Morović/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh