GRADSKO VIJEĆE Jedanaesta sjednica 14. prosinca

GRADSKO VIJEĆE Jedanaesta sjednica 14. prosinca
Jedanaesta sjednica Gradskog vijeća grada Makarske pod predsjedanjem dr. Marka Ožića Bebeka, zakazana je za 14. prosinca u Gradskoj vijećnici s početkom u 10 sati.

Na dnevnom redu je deset točaka među kojima je većina vezana za Proračun. Vijećnici će tako raspravljati o Prijedlogu polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Makarske za razdoblje siječanj – lipanj 2018., Prijedlogu odluke o prijenosu prihoda i primitaka ostvarenih u 2017. i raspodjeli prihoda (viška) ostvarenog u 2017.

Na dnevnom redu je i Prijedlog odluke o korištenju sredstava komunalne naknade u 2018. za građenje objekata predškolskog i školskog sadržaja, te javnih građevina sportske i kulturne namjene, zatim Prijedlog I. izmjena i dopuna Proračuna Grada Makarske za 2018., Prijedlog odluke o korištenju sredstava komunalne naknade u 2019. za građenje objekata predškolskog i školskog sadržaja, te javne građevine kulturne namjene.

Na 11. sjednici je Prijedlog proračuna Grada Makarske za 2019. i projekcije za 2020. i 2021. i Prijedlog odluke o izvršavanju Proračuna Grada Makarske za 2019. Vijećnici će ovom prilikom raspravljati i o Prijedlogu odluke o izmjenama i dopunama Odluke o porezu na korištenje javnih površina na području Grada Makarske kao i o Prijedlogu zaključaka o utvrđivanju prijedloga II. izmjene i dopune Odluke o socijalnoj skrbi Grada Makarske.

Materijali za sjednicu vijeća po točkama dnevnog reda postavljeni su na www.makarska.hr.

 

 

J.G.

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh