Vi ste ovdje:Početna » Naglaseno » GRADSKO VIJEĆE Jedanaesta sjednica 14. prosinca

GRADSKO VIJEĆE Jedanaesta sjednica 14. prosinca

GRADSKO VIJEĆE Jedanaesta sjednica 14. prosinca
Jedanaesta sjednica Gradskog vijeća grada Makarske pod predsjedanjem dr. Marka Ožića Bebeka, zakazana je za 14. prosinca u Gradskoj vijećnici s početkom u 10 sati.

Na dnevnom redu je deset točaka među kojima je većina vezana za Proračun. Vijećnici će tako raspravljati o Prijedlogu polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Makarske za razdoblje siječanj – lipanj 2018., Prijedlogu odluke o prijenosu prihoda i primitaka ostvarenih u 2017. i raspodjeli prihoda (viška) ostvarenog u 2017.

Na dnevnom redu je i Prijedlog odluke o korištenju sredstava komunalne naknade u 2018. za građenje objekata predškolskog i školskog sadržaja, te javnih građevina sportske i kulturne namjene, zatim Prijedlog I. izmjena i dopuna Proračuna Grada Makarske za 2018., Prijedlog odluke o korištenju sredstava komunalne naknade u 2019. za građenje objekata predškolskog i školskog sadržaja, te javne građevine kulturne namjene.

Na 11. sjednici je Prijedlog proračuna Grada Makarske za 2019. i projekcije za 2020. i 2021. i Prijedlog odluke o izvršavanju Proračuna Grada Makarske za 2019. Vijećnici će ovom prilikom raspravljati i o Prijedlogu odluke o izmjenama i dopunama Odluke o porezu na korištenje javnih površina na području Grada Makarske kao i o Prijedlogu zaključaka o utvrđivanju prijedloga II. izmjene i dopune Odluke o socijalnoj skrbi Grada Makarske.

Materijali za sjednicu vijeća po točkama dnevnog reda postavljeni su na www.makarska.hr.

 

 

J.G.

 

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh