MAKARSKI SDP NA KONVENCIJI Ostat ćemo zaštitnici javnog interesa

MAKARSKI SDP NA KONVENCIJI Ostat ćemo zaštitnici javnog interesa
- Kada samo postao predsjednik makarskog SDP-a prije godinu dana za prioritete smo odredili unutarstranačko jačanje, transparentnost u radu, solidarnost i zajedništvo. Radili smo na vraćanju povjerenja i privlačenju novih članova. Međutim, negativno ozračje u stranci na nacionalnoj razini, a na koje smo među prvima upozoravali, odrazilo se i na našu organizaciju. Zato je pred nama puno posla, jer smo bili i ostali zaštitnici javnog interesa – istaknuo je Sretan Glavičić, predsjednik makarskog SDP-a, podnoseći Izvješće o radu na Izvještajno-tematskoj konvenciji, a u čijem su radu sudjelovala 74 člana.

Rad Konvencije pozdravili su Milan Grbavac, predsjednik makarskog HSU-a i Josip Paunović, čelnik HNS-a, inače koalicijski partneri SDP-a u Gradskom vijeću.

Nakon što je Jagoda Martić, član Predsjedništva i predsjednica Foruma žena poručila da moraju naći snage za promjene i ne dopustiti da ih u jačanju socijaldemokracije bilo što skrene s puta, o temi Konvencije ‘SDP pred europskim izborima’ Ranko Ostojić, predsjednik županijske organizacije SDŽ SDP-a i saborski zastupnik.

- Hvala vam, jer sam zahvaljujući vašim glasovima pobijedio na županijskoj razini, kazao je. Osvrnuvši se na aktualno stanje u SDP-u istaknuo je da jedan čovjek ne može biti stranka, a svi ostali taoci. To je dovelo do toga da nam je popularnost s 29 posto pala na 14 posto. Rekao sam Bernardiću da ne smije biti osoba koja će pokopati SDP – naglasio je Ostojić te istaknuo značaj izbora za EU parlament u svibnju 2019.

 

 

 

J.M./IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh