MLADA PODUZETNICA Viktorija Ereš za 21. rođendan otvorila Rose bud na Lištunu

MLADA PODUZETNICA Viktorija Ereš za 21. rođendan otvorila Rose bud na Lištunu
U vremenima kada je više naslova iza kojih stoje priče o odlasku mladih na rad u inozemstvo postoje i oni koji su odlučili kruh zarađivati u svome gradu.

Viktorija Ereš otvorila je svoj trgovački obrt ‘Rose bud’ na Lištunu, 4. prosinca, samo par dana prije proslave 21. rođendana. Tako je uz najljepše želje kojoj su joj upućene ostvarila svoju.

- Još kao mala djevojčica voljela sam se lijepo oblačiti, što i nije bilo lako, jer je moja šesteročlana obitelj živjela skromno u podstanarskom stanu. Otvarajući trgovački obrt, a ja ga volim zvati butik, ostvarila sam svoj san ne samo da mogu sebe lijepo odjenuti već to omogućiti svima koje privuče moj ‘Rose bud’ – iskreno će Viktorija, naglašavajući kako je najvažnije ići na posao s osmijehom na licu. Nije nezadovoljna jer kupci su već otkrili njezinu ljubaznost i želju da ugodi njihovom ukusu.

Ona ga uistinu ima napretek, a na putu do velikog poslovnog početka puno joj je pomogla obitelj.

Naime, 2006. su roditelji Karmela i Marinko, sestra Nina, braća Vinko i Marin, doselili u Makarsku iz Vinkovaca. Majka se posvetila odgoju djece, a otac je bio na poslu po cijele dane. Kako kaže Viktorija, nije bilo lako, ali smo uvijek bili i ostali sretna obitelj.

Mlada poduzetnica završila je za trgovca u Srednjoj strukovnoj školi Makarska, i već ima dvije godine radnog iskustva. Dovoljno da osjeti što kupci vole, a to je najznačajnije sada kad je na njoj sve, od nabave do prodaje.

- Ne bojim se izazova, a ni posla. Nije mi do velike zarade, a vjerujem da će moj Rose bud ispuniti očekivanja Makarana i svih koje se vole lijepo odjenuti ili odabrati poklon. Obitelj je blizu, a to mi puno znači.

 

 

 

J. Morović/Ivor

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh