MAKARSKA VESELO DOČEKALA 2019. S GRDOVIĆEM Gradonačelnik Brkan zaželio još sretniju godinu Makaranima i gostima

MAKARSKA VESELO DOČEKALA 2019. S GRDOVIĆEM Gradonačelnik Brkan zaželio još sretniju godinu Makaranima i gostima
Iznimno veselje u Božićnom gradu kulminiralo je u ponoć kada su se na pozornici pored klizališta Mladenu Grdoviću pridružili makarski gradonačelnik Jure Brkan i dogradonačelnik Dražen Nemčić. Brkan je s Mladenom Grdovićem odbrojavao posljednje minute stare godine i točno u ponoć svojim sugrađanima, ali i brojnim gostima zaželio sretnu 2019. „Neka bura otpuše sve što nije valjalo u prethodnoj godini i donese mir, blagostanje, uspjijeh i veselje u 2019.“ – zaželio je gradonačelnik i šampanjcem uz vatromet i raspjevanog Grdovića zaželio dobru zabavu koja je potrajala do sitnih sati prvog dana 2019. godine. A Mladen Grdović nenadmašan ne samo kao pjevač već i zabavljač unatoč buri sa svojom grupom Romantic držao je na okupu u veselom ritmu uistinu mnogobrojnu publiku. Upućeniji su nam izjavili kako je broj onih koji u Božićnom gradu čekaju Novu gotovo tri tisuće. Uz pozornicu na domak moru i klizalištu unatoč buri plesala je raspjevana publika. Zagrijali su se još prije Grdovića s uvijek rado slušanim Mariom Rosom i njegovim bendoma.

Zabava i zagrijavanje za doček Nove u Božićnom gradu počela je glazbenim Magic Time Vinyl festivalom u režiji petero DJ-eva. U kućicama Božićnoga grada najtraženije je bilo kuhano vino koje je uz vesele ritmove glazbe dodatno zagrijalo publiku ove inače prohladne noći.

Organizatorima, Gradu Makarskoj i makarskoj Turističkoj zajednici, koji su se potrudili da doček bude nezaboravno veseo i zabavan čestitali su i brojni gosti pristigli iz susjedne BiH i zemalja Europske unije.

 

 

J.Glučina / IvoR

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh