Vi ste ovdje:Početna » Sport » DRUŠTVO PRIJATELJA HNK “HAJDUK” Upis novih članova u subotu u Makarskoj i Drveniku

DRUŠTVO PRIJATELJA HNK “HAJDUK” Upis novih članova u subotu u Makarskoj i Drveniku

DRUŠTVO PRIJATELJA HNK “HAJDUK” Upis novih članova u subotu u Makarskoj i Drveniku
Društvo prijatelja HNK “Hajduk” u Makarskoj organizira učlanjivanje novih članova. U Makarskoj upis novih članova je u subotu od 10 do 16 sati kraj Kostele na rivi, te u Drveniku od 10 do 14 sati, konoba Jelaš.

U slučaju bure ili drugih vremenskih nepogoda u Makarskoj, učlanjivanje će se obaviti dvadesetak metara sjevernije od prvotne predviđene pozicije na rivi, točnije u finger food & bar “Kala” Makarska (kod Brkulja), kraj bivše Zagrebačke banke, Prvosvibanjska 3.

- Počeli smo prikupljati novac za pločicu s imenom “DPH Makarska” u tematskom parku koji ce se graditi na Poljudu, a sva prikupljena sredstva idu za otkup, tj. otplatu dionica od Tommya. Da bi dobili pločicu u parku potrebno je skupiti 7.500 kuna, stavit ćemo i kutiju za donacije kod učlanjivanja i ako možete i želite – zahvalni smo za bilo koji prilog i donaciju. Naravno, ako se tko bude želio i osobno uključiti u akciju “Za sva vrimena”, da donira sredstva NH za otkup dionica i skuplja na taj način za svoje osobno ime u budućem parku, bit će omogućeno. Jedino otplatom dionica Tommyu smo sigurni za učvršćivanje navijačkog (socios) kluba i demokratskog modela biranja nadzornika – sve drugo je upitno, poručuju iz Društva prijatelja Hajduka u Makarskoj.

 

 

 

J.M./IvoR

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh