Vi ste ovdje:Početna » Naglaseno » TKO ĆE ORGANIZIRATI MAKARSKI ZIMSKI KARNEVAL Natječaj otvoren do 17. siječnja

TKO ĆE ORGANIZIRATI MAKARSKI ZIMSKI KARNEVAL Natječaj otvoren do 17. siječnja

TKO ĆE ORGANIZIRATI MAKARSKI ZIMSKI KARNEVAL Natječaj otvoren do 17. siječnja
Grad Makarska je raspisao natječaj za organizatora Makarskog zimskog karnevala. Nakon što je prestala s radom Udruga koja je prije organizirala Makarski zimski karneval tu organizaciju preuzeli su na sebe Grad Makarska i Turistička zajednica grada Makarske.

„Koncem prošle godine smo odlučili pokušati putem javnog poziva ponuditi pravnim osobama, bilo da su to udruge ili firme, povjeriti organizaciju Makarskog zimskog karnevala. Natječaj je objavljen krajem prošle godine i traje do 17. siječnja ove godine. Objavljen je na internetskim stranicama Grada Makarske. Ono što se zahtijeva od potencijalnih organizatora Makarskog zimskog karnevala je da organiziraju Dječji karneval i Veliki zimski karneval.

Grad je za to osigurao 40.000 kn. Postoje također sredstva koja je osgurala TZ-a, a i od sponzora se mogu namaknuti određena sredstva, ali Grad nudi 40.000 kn – ističe Dražen Kuzmanić, pročelnik Odjela za društvene djelatnosti Grada Makarske.

Svi uvjeti koje treba ispunjavati udruga ili firma koja se javi za organizaciju objavljeni su u natječaju. Onaj tko se prijavi mora imati neko iskustvo u organizaciji ovakvih manifestacija. Moraju također ponuditi financijiski, ali i programski plan, dakle točno što bi radili i koliko bi to stajalo. Svi detalji koje potencijalni organizator treba ispuniti objavljeni su na službenim stranicama Grada Makarske .

Natječaj je otvoren do 17. siječnja i poslije toga će se znati tko je zainteresiran, odnosno tko nudi najbolju organizaciju Makarskog zimskog karnevala.

 

J.Glučina/ arhiva MP

 

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh