Vi ste ovdje:Početna » Vijesti » LANTERNINE DRAMSKE RADIONICE Nastavak ‘I kao dio si cjelina’ 19. siječnja

LANTERNINE DRAMSKE RADIONICE Nastavak ‘I kao dio si cjelina’ 19. siječnja

LANTERNINE DRAMSKE RADIONICE Nastavak ‘I kao dio si cjelina’ 19. siječnja
Siječanj 2019. je u znaku novih aktivnosti u organizaciji Savjetovališta Lanterna. -Ponovno krećemo s dramskim radionicama za djecu i roditelje. Radionice počinju u subotu 19. siječnja u 16 sati. Dramske radionice su dio projekta ‘I kao dio si cjelina!”, a provode se uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku – doznajemo od voditeljice projekta Patricije Batinović.

Radionice će se održavati svake subote u prostoru Savjetovališta Lanterna i trajat će do početka svibnja, kada je planirana izvedba pripremljene predstave. Prošli ciklus radionica na koji su se naši sugrađani rado javili iznjedrio je prekrasnu predstavu – Posudi mi… koju su sudionici osmislili zajedno s voditeljicom Boženom Delaš. Predstava se odigrala dva puta i u potpunosti je popunila dvoranu Arte.

- Aktivnosti koje su obuhvaćene dramskim radionicama doprinose jačanju obiteljskih odnosa kroz kvalitetno druženje djece i roditelja, ali i razvijanju nekih novih vještina: upoznavanje s osnovnim dramskim tehnikama, kreativno pisanje, rad na pripremi glazbe za predstavu, glumačke igre opuštanja sa puno, puno zabave – ističe Batinović, uz poziv Makaranima da se pridruže i uplove u neku novu i drugačiju stvarnost.

 

 

J.M./IvoR

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh