Vi ste ovdje:Početna » Sport » ATLETSKI KLUB SV. MARKO Isticali se među 655 sudionika u Zagrebu

ATLETSKI KLUB SV. MARKO Isticali se među 655 sudionika u Zagrebu

ATLETSKI KLUB SV. MARKO Isticali se među 655 sudionika u Zagrebu
U Zagrebu je održano dvoransko prvenstveno Hrvatske za kadete, kadetkinje, mlađe kadete i mlađe kadetkinje. Po broju sudionika ovo je bilo najveće natjecanje ikad održano u Hrvatskoj, sa 655 prijavljenih mladih atletičara iz 46 klubova i u rekordnom trajanju natjecanja od 12 sati.

Atletski klub Sveti Marko i Makarsku predstavljali su Duje Čondić, Ana Mileta, Anda Lalić i Nora Vuković predvođeni trenerom Stjepkom Vodanovićem.

Najboljem makarskom atletičaru jako je malo nedostajalo da se okiti s dva brončana odličja. Duje Čondić je sa dva nova osobna rekorda zauzeo dva četvrta mjesta. U utrci na 60 metara u konkurenciji 41 atletičara Duje je zauzeo sjajno 4. mjesto kao i u skoku u dalj među 30 atletičara gdje je samo par centimetara nedostajalo za prvu Dujinu medalju sa državnih prvenstava. U konkurenciji kadetkinja nastupila je Nora Vuković, te je u skoku u dalj od prijavljene 44 atletičarke zauzela izvanredno 9. mjesto, također s novim osobnim rekordom. U konkurenciji mlađih kadetkinja u skoku u dalj, Anda Lalić u izuzetno jakoj konkurenciji od ukupno 50 natjecateljica zauzela je izvanredno 10. mjesto, dok joj je u utrci na 200 m pripalo 28. mjesto od ukupno 70 natjecateljica. Ana Mileta također u konkurenciji mlađih kadetkinja, uz nedostatak sreće, sa samo jednim ispravnim skokom zauzela je 28. mjesto među 50 skakačica. Ovo je bio prvi nastup na dvoranskom prvenstvu Hrvatske za mlade Makarske atletičare. S ovim odličnim rezultatima atletski klub Sveti Marko i Makarska ne trebaju brinuti za budućnost atletike.

 

 

J.M./S.V.

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh