JOŠKO KOSOVIĆ, RAVNATELJ GRADSKOG SPORTSKOG CENTRA MAKARSKA Košarkaško igralište u novom ruhu do travnja, postavlja se rasvjeta na sjevernom dijelu

JOŠKO KOSOVIĆ, RAVNATELJ GRADSKOG SPORTSKOG CENTRA MAKARSKA Košarkaško igralište u novom ruhu do travnja, postavlja se rasvjeta na sjevernom dijelu
Čim je vrijeme dopustilo na Gradskom sportskom Centru Makarska počeli su veliki radovi. Njihovim završetkom košarkaški teren zasjat će u novom ruhu do početka travnja, bit će uređeno i igralište za badminton. K tome makarski Gradski sportski centar dobit će javnu rasvjetu na svojoj sjevernoj strani.

- Ovom investicijom vrijednom oko 300 tisuća kuna Gradski sportski centar Makarska čini još jedan iskorak u pogledu kvalitete terena. Makarski Migros je s pripremom temelja za postavljanje javne rasvjete počeo prije desetak dana, a riječ je o 80 tisuća kuna koje je osigurao Sportski iz svojih sredstava. U prvoj fazi pripremit će se temelji, a nadam se do ljeta i postaviti kandelaberi s rasvjetnim tijelima – ističe Joško Kosović, direktor Gradskog sportskog centra Makarska.

Makarski košarkaši, ali i odbojkašice s nestrpljenjem očekuju kada će teren zasjati u novom ruhu, a to bi izvođač Marconi inženjering iz Splita trebao učiniti do početka travnja.

Kosović naglašava da je za ovo ulaganje 215 tisuća kuna osigurao Grad Makarska. Naime, oko košarkaškog terena, a na kojem će se iscrtati i polja za odbojku, pojačava se odvodnja, a kako bi se onemogućilo da za većih kiša voda ulazi u Upravnu zgradu. Na košarkaški teren će se staviti nova podloga, a između igrališta i tribina uredit će se teren za badminton. Same tribine produžit će se za dvadesetak metara i formirat će svojevrstan amfiteatar. Poradit će se i na tome da budu postavljena drvena konstrukcija za sjedanje.

Uz radove na košarkaškom terenu i postavljanje rasvjete uz sjevernu šetnicu, te asfaltiranje dijela koji je ostao iz prve faze, i glavni ulaz na Gradski sportski centar dobit će novi izgled.

 

 

 

J. Morović/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh