Vi ste ovdje:Početna » Naglaseno » PRVA HMNL, 15. KOLO Novo vrijeme Apfel slavilo na Gripama

PRVA HMNL, 15. KOLO Novo vrijeme Apfel slavilo na Gripama

PRVA HMNL, 15. KOLO Novo vrijeme Apfel slavilo na Gripama
Reprizu prošlogodišnjeg finala futsal prvenstva Hrvatske, a ujedno i derbi 15. kola u Splitu su odigrali Split i Novo vrijeme Apfel. Trener domaćih Marinko Mavrović bio je pun brige uoči dolaska prvaka jer nije mogao računati na Luketina, Čizmića, Vladovića i Tešiju. S druge strane Teu Strunji nedostajao je samo Babić. Utakmica je počela otvorenom i napadačkom igrom jednih i drugih, a Marinović je u 2. minuti pucao na vrata gostiju. Bašković je odbio loptu u korner. Minutu poslije pokušao je Bajrušović čiji udarac je obranio Pavlović. Makarani su odigrali dobru akciju u 9. minuti, koju Osredkar nije uspio realizirati. Split je u 10. minuti imao veliku prigodu doći u vodstvo, Suton je snažno pucao sa desetak metara i pogodio gredu Baškovića. Kazna je stigla vrlo brzo kada je Kazazić iz slobodnog udarca sa desetak metara pospremio loptu u mrežu domaćih za 0:1. Marić je propustio u 15. minuti zabit za poravnanje u najboljoj akciji Splita. Sam je nakon presijecanja napada gostiju izbio ispred Baškovića kojeg je zaobišao, a lopta je otišla pored praznih vrata gostiju. Osredkar je pred odlazak na odmor povisio vodstvo Novog vremena na 0:2.

Početkom nastavka Split je smanjio na 1:2, Kosor je bio strijelac, a Marinović asistent. Novo vrijeme Apfel je povisilo rezultat u 24. minuti, Vuković je dodao Lucasu koji loptu šalje iza leđa Pavlovića za 1:3 Razigrani Osredkar bio je precizan u 26 za 1:4. Split je u 27. minuti smanjio na 2:4 kada je Sekulić savladao Baškovića nakon akcije koju je započeo Marinović. Makarani su povisili rezultat u 34. minuti preko Osredkara koji je pogodio nakon kontranapada gostiju. Utakmicu je neizvjesnom pokušao učiniti Marinović, kada je u 37. minuti bio precizan udarcem sa 12. metara. Splićani su od tada igrali sa igračem-vratarom, Eduardo je presjekao dodavanje domaćih i pogodio nečuvana vrata Splićana za konačnih 3:6

 

Split – Novo vrijeme Apfel     3   :   6     (o : 2).

Strijelci. 0:1 Kazazić (11.), 0:2 Osredkar (19.), 1:2 Kosor (22.), 1:3 Lucas (24.), 1:4 Osredkar (26.), 2:4 Sekulić (27.), 2:5 Osredkar (34.), 3:5 Marinović 8 (37.), 3:6 Eduardo (39.).

Split: Pavlović, Kosor, Suton, Marić, Marinović, Balić, Lučić, Rendić, Hrstić, Jurlina, Čorluka, Jurjević, Kirevski, Sekulić.

Trener: Marinko Mavrović.

Novo vrijeme Apfel: Bašković, Osredkar, Bajrušović, Kazazić, Eduardo, Vuković, Lucas, Sokol, Buljan, Musinov, Andrijašević, Nižetić, Mladinov, Herceg.

Trener: Teo Strunje.

Najbolji igrač: Igor Osredkar (novo vrijeme Apfel).

 

J. Kovačević/IvoR

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh