Vi ste ovdje:Početna » Sport » UMN MAKARSKA All in kao Novo vrijeme

UMN MAKARSKA All in kao Novo vrijeme

UMN MAKARSKA All in kao Novo vrijeme
Vodeća momčad Prve makarske malonogometne lige All in još je povećala prednost na tablici u odnosu na svoje pratitelje. Nakon ovog kola drugoplasiranim sastavima Catenacciu i Brelima pobjegli su na teško dostižnih devet bodova.

All in Makarska – DPH Tučepi   5 : 1   (2 : 0)

Zor (1), Miočević (1), Burić (1), Martinović (1), Matešan (1) / Šarić (1)

Čak pet igrača All ina u susretu protiv zadnjeplasiranih DPH Tučepi upisalo se u listu strijelaca. Dvoboj prvog i fenjeraša rješen je već u prvom poluvremenu. U nastavku je još i više došla do izražaja bolja fizička te tehničko-taktička pripremljenost igrača aktualnog prvaka, Tučepljanima utjeha može biti počasni pogodak.

 

Agrohortus – Mali Plamen       2 : 2   (1:0)

Mladinov (1), Bašura (1) / Radovančić (1), Gareljić (1)

Agrohortus je prvu dionicu igre riješio u svoju korist, u nastavku su igrači Malog Plamena preokrenuli rezultat. Nakon što je Ivan Šarić zaradio crveni karton Agrohortus je iskoristio igrača više i poravnao rezultat na 2:2.

Downtown Brela – CB Monaco 1 : 3   (1 : 0)

Šošić (1) / A. Brnić (2), Puharić (1)

Sastav iz Brela vodio je pogotkom Šošića sa 1:0, potom se razigrao prvi strijelac lige Ante Brnić i s dva pogotka donio bodove CB Manaco.

 

Brela – Amicis 3 : 1   (0 : 0)

M. Topić (3) / Gojak (1)

Amicis je preko Josipa Gojaka poveo sa 1:0, iza toga Mario Topić hat-trickom vratio je Brela na drugo mjesto prvenstvene ljestvice.

 

Catenaccio – DPH Torcida MR   5 : 5   (2 : 3)

Koštić (2), S. Brnić (2), Šalinović (1) / N. Pašalić (2), Herceg (1), Bokšić (1), Zvizdić (1)

U derbiju kola postignuto je deset pogodaka, i jedni i drugi igrali su napadački dok su igru u obrani zanemarili. Nakon pola sata DPH Torcida MR je vodila s 5:2 i stala. Stipe Brnić s dva i Marin Koštić jednim pogotkom donijeli su na kraju Catenacciu bod s kojim su sačuvali drugo mjesto.

Poredak: All in Makarska 31, Catenaccio 22, Brela 22, Gornja Vala 21, DPH Torcida MR 19, CB Monaco 14, Mali Plamen 14, D Brela 11, Amjcis 11, Agrohortus 5, DPH Tučepi 2

Lista strijelaca:

18 – Ante Brnić (CB Monaco)

16 – Saša Zvizdić (DPH Torcida MR), Luka Bekavac (Brela)

12 – Mirko Selak (Catenaccio)

Iduće kolo igra se 25. veljače, sastaju se:

Brela – DPH Tučepi, Mali Plamen – D. Brela, CB Monaco – Amicis, All in – Catenaccio, DPH Torcida MR – Gornja Vala. Agrohortus je slobodan.

 

J. Kovačević/IvoR

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh