UMN MAKARSKA All in kao Novo vrijeme

UMN MAKARSKA All in kao Novo vrijeme
Vodeća momčad Prve makarske malonogometne lige All in još je povećala prednost na tablici u odnosu na svoje pratitelje. Nakon ovog kola drugoplasiranim sastavima Catenacciu i Brelima pobjegli su na teško dostižnih devet bodova.

All in Makarska – DPH Tučepi   5 : 1   (2 : 0)

Zor (1), Miočević (1), Burić (1), Martinović (1), Matešan (1) / Šarić (1)

Čak pet igrača All ina u susretu protiv zadnjeplasiranih DPH Tučepi upisalo se u listu strijelaca. Dvoboj prvog i fenjeraša rješen je već u prvom poluvremenu. U nastavku je još i više došla do izražaja bolja fizička te tehničko-taktička pripremljenost igrača aktualnog prvaka, Tučepljanima utjeha može biti počasni pogodak.

 

Agrohortus – Mali Plamen       2 : 2   (1:0)

Mladinov (1), Bašura (1) / Radovančić (1), Gareljić (1)

Agrohortus je prvu dionicu igre riješio u svoju korist, u nastavku su igrači Malog Plamena preokrenuli rezultat. Nakon što je Ivan Šarić zaradio crveni karton Agrohortus je iskoristio igrača više i poravnao rezultat na 2:2.

Downtown Brela – CB Monaco 1 : 3   (1 : 0)

Šošić (1) / A. Brnić (2), Puharić (1)

Sastav iz Brela vodio je pogotkom Šošića sa 1:0, potom se razigrao prvi strijelac lige Ante Brnić i s dva pogotka donio bodove CB Manaco.

 

Brela – Amicis 3 : 1   (0 : 0)

M. Topić (3) / Gojak (1)

Amicis je preko Josipa Gojaka poveo sa 1:0, iza toga Mario Topić hat-trickom vratio je Brela na drugo mjesto prvenstvene ljestvice.

 

Catenaccio – DPH Torcida MR   5 : 5   (2 : 3)

Koštić (2), S. Brnić (2), Šalinović (1) / N. Pašalić (2), Herceg (1), Bokšić (1), Zvizdić (1)

U derbiju kola postignuto je deset pogodaka, i jedni i drugi igrali su napadački dok su igru u obrani zanemarili. Nakon pola sata DPH Torcida MR je vodila s 5:2 i stala. Stipe Brnić s dva i Marin Koštić jednim pogotkom donijeli su na kraju Catenacciu bod s kojim su sačuvali drugo mjesto.

Poredak: All in Makarska 31, Catenaccio 22, Brela 22, Gornja Vala 21, DPH Torcida MR 19, CB Monaco 14, Mali Plamen 14, D Brela 11, Amjcis 11, Agrohortus 5, DPH Tučepi 2

Lista strijelaca:

18 – Ante Brnić (CB Monaco)

16 – Saša Zvizdić (DPH Torcida MR), Luka Bekavac (Brela)

12 – Mirko Selak (Catenaccio)

Iduće kolo igra se 25. veljače, sastaju se:

Brela – DPH Tučepi, Mali Plamen – D. Brela, CB Monaco – Amicis, All in – Catenaccio, DPH Torcida MR – Gornja Vala. Agrohortus je slobodan.

 

J. Kovačević/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh