BORISLAV VUKOVIĆ UOČI FUTSAL SPEKTAKLA POD BIOKOVOM ‘Očekujem dobru igru i našu pobjedu’

BORISLAV VUKOVIĆ UOČI FUTSAL SPEKTAKLA POD BIOKOVOM ‘Očekujem dobru igru i našu pobjedu’
1. HMNL – 18. kolo: Novo vrijeme Apfel – Vrgorac

Svebiokovski prvoligaški derbiji između Novog vremena Apfela i Vrgorca imaju povijest staru sedam godina, a bolji međusobni skor ima najstarija prvoligaška momčad. Vrgorac je od 2007. stalni član 1. HMNL, a još čeka na osvajanje trofeja (prvenstvo, kup).

Od kada su 2012. godine Makarani ušli u ligu stalni sudionik ovih dvoboja je sportski direktor Novog vremena Apfel Borislav Vuković, koji nam je o derbiju 18. kola futsal prvenstva kazao: – Nakon poraza protiv Squarea ova utakmica došla nam je u najnezgodnije vrijeme. Idućeg vikenda igramo završnicu kupa i ne možemo se u potpunosti posvetiti ovoj utakmici. Već smo u mislima u Slavonskom Brodu i to nam može stvoriti problem. No, i pored toga, želimo pobjedom vratiti dobro raspoloženje i potvrditi startnu jedinicu uoči doigravanja.

Nekoliko je zanimljivosti vezanih uz ovaj susret. Pjer Malvasija, sadašnji trener Vrgorca, bio je igrač oba kluba, a Novo vrijeme je s njim na klupi izborilo prvoligaški status. Za Makarane su također igrali Mario Jelavić i Mirko Jurjević. Bit će zanimljivo vidjeti kako će ih primiti navijači Novog vremena.

Vuković nadalje napominje kako neće biti kompletni u večerašnjoj utakmici, radi crvenog kartona neće biti kapetana Mate Vukovića i ozlijeđenog Saše Babića. Nada se da se njihov izostanak neće previše osjetiti jer imaju široki igrački kadar.

Za goste ima samo pohvale, jer klub u kojem igraju Martinac, Suton, Kraljević i ostali neće se lako predati. Bit će ovo praznik futsala, a dvorana na Gradskom sportskom centru Makarska u 19.15 sati popunjena do kraja.

- I gosti će imati potporu svojih navijača „kamenjara“, očekujem da će naše i njihove pristaše uživati u dobroj igri. Nakon što ovu utakmicu riješimo u svoju korist moći ćemo se u potpunosti koncentrirati na kup. Nadam se da će nakon titule prvaka i ovaj trofej doći u grad pod Biokovom – zaključio je Vuković.

 

J. Kovačević/arhiva MP

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh